![]() |
|
Дали сакате секс со жени над 35 години? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 58> |
Автор | |
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
и јас го знам
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Веќе кога сме кај кокошките, знам еден гуски што преферира
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
mislevte ...na kokoskata ili na supata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Pogotovo toa... da e kvalitetna
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zondijak ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
koj kako ima iskustvo, ama tie sto imale sigurno deka ke potvrdat deka sex so 35 god-na e prva liga sex, se razbira kolku ona go saka toa i normalno da e kvalitetna
![]() ![]() |
|
tgr
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
stara koka - dobra juha
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
GUOL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
postara-pomlada so ima vrska.......osven iskustvoto...........
![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Imam takvo iskustvo so postara od 37 god i na dvajcata ni e mnogu ubavo dodusa taa e zaljubena vo mene do gusa ama jas ne mozam da ja prodolzam vrskata saka da ja obelodeni nasata vrska no sto bi rekle vrsnicite moi i prijatelite taa 37 a ima sin od 11 god . a jas 27 treba tetka da ja vikam a ne zena . A ako gospogata e poznata licnost vo drzavava i gazdarica na nekolku saloni za ubavina . |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Незнам, кај мене не плачат туку после тоа се задоволни и насмеани. |
|
![]() |
|
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
комшиката моја и јаче од 35 има ама не би и простил |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ami posle ako ti se rasplachi.... sto ke pravis togas??? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
А јас лично, сакам со девојки што имаат 27 години без некој месец.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Нема кој да се навреди има машки што сакаат секс со жени над 35 год. и такви што сакаат под 35 год. |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
se si e ok... samo da ne se navredat nekoi licnosti ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |