![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 377378379380381 1762> |
Автор | |
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I OVa VAL
![]() ![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ODAM DA VIDAM STO IMA NA CHATOT....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
♪ ♪ ♪
Dobro vece dragi,
Uvek si rado vidjen gost. Jabuke i vino cekaju, I res prepecen tost. U basti mesec sija zut, I laste vec odlaze na jug, A mi se vrtimo u krug. Dobro vece draga, Kazem ti, lijepa si ko bog, Zasto zuris, kada Patim bez milovanja tvog. Sad spavaj, pokrivacu te ja, Sanjaj, dok plamen svijeca sja, U snove utonimo do dna. Lepoto! Pa hajde usreci me malo, sto pre, Zbog nas je ovo vece palo, zar ne? I zvezde rasule po nebu, bas sve. Iz ovog naseg gnezda, gde bi? |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Fala Buqi....vekje mi e podobro...
Lekovito bilo i ednoto a posebno ova dr
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
bravo Djaki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() Djaki....
Prekrasno....
I jabolka se spomnuvaat vo pesnat
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ZDRAVO MARIJANCHE.... DALI DIME SE JAVUVASE DENES ILI NE? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
zana i bebek...
moj omilen duet:)))
![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
idi, vidi ...pa mi javi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
gledam se sobral narodec
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ZDRAVO LILU..... JAS SUM SEGA DOMA... MU REKOV OBAVEZNO DA SE JAVUVA... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ej,coca COLA SO PEPERUTKI...
DAJ MARKO EDNA FLASHICKAAA
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ZDRAVO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 377378379380381 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |