![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13861387138813891390 1762> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ehejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kaj ste narode!
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
i ova mojata nema kraj!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Vall nikoj ziv nema na sajt. ne e fer. ovie denovi sum slobodna mozam da ve druzam i nikoj nema, potoa koga ke mi natrupaat rabota vie prekrasno ke si se zabavuvate tuka.
Eh toj pusti marfiev zakon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
sosema slucajno
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Fille...a be samo TI GO DRZIS SAJTOV DENESSSSSS
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Vojo Stojanovski- Edna misla imame
Kade i da odish Kade i da shetash Ne se srami Ne se plashi Makedonec da si Kade i da odish Kade i da shetash Ne se srami Ne se plashi Makedonec da si Edna misla imame Eden zhivot zhiveeme Makedonia cela da e Sekoj da ja znae Edna misla imame Eden zhivot zhiveeme Makedonia cela da e Sekoj da ja znae Ako nekoj reche Makedonia e mala Ima ushte dva, tri dela Za da bide cela Ako nekoj reche Makedonia e mala Ima ushte dva, tri dela Za da bide cela Edna misla imame Eden zhivot zhiveeme Makedonia cela da e Sekoj da ja znae Edna misla imame Eden zhivot zhiveeme Makedonia cela da e Sekoj da ja znae Nie ne sme Grci Bugari ni Srbi Cheda sme na Aleksandar Gordost Makedonska Nie ne sme Grci Bugari ni Srbi Cheda sme na Aleksandar Gordost Makedonska Edna misla imame Eden zhivot zhiveeme Makedonia cela da e Sekoj da ja znae Edna misla imame Eden zhivot zhiveeme Makedonia cela da e Sekoj da ja znae Makedonia cela da e Sekoj da ja znae Eve vi edna pesna za pozdrav ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kade begate?
tamam se raspoloziv da vi gi ispolnam muzickite zelbi vie pobegnavte. Covek da ne se razveseli, ke go ostavite sam da pee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
МОЖЕ ВРЕМЕ Е И ЈАС ДА СЕ ИСКЛУЧАМ...
ПОЗДРАВ |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
МАРКО ПОЗДРАВ...
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
POZDRAV DO SITE STO SE ONNLINE... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Е ОВАА МИ Е ОМИЛЕНА ДЕВОЈЧЕ....
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
TUKA SUM.... POZDRAV DO TEBE VAL, SNASKATA ... VOJVODATA I DJAKONDO... FALA SNASKE ZA PESNATA .... I JAS STAVAM VO PESNARICITE.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SVADBA MAKEDONSKA
Svadba makedonska da napravam, moma Makedonka da si zemam! So dukati, mamo, naredena i so srma, mamo, nakitena! So dukati, mamo, naredena i so srma, mamo, nakitena! Refren: Momi Makedonki pesna da zapeat, momci Makedonci oro da igraat! Momi Makedonki pesna da zapeat, momci Makedonci oro da igraat! Ni drugari, mamo, ni rodnini... vo tugjina svadba ne se pravi! Koj oroto, mamo, ke go vodi?! Koj svatovi, mamo, ke mi bidat?! Koj oroto, mamo, ke go vodi?! Koj svatovi, mamo, ke mi bidat?! Refren: Momi Makedonki pesna da zapeat, momci Makedonci oro da igraat! Momi Makedonki pesna da zapeat, momci Makedonci oro da igraat! Merak mi e doma da si dojdam! Brakja, sestri, rodnini da vidam! Pesna makedonska da zapeam, oro makedonsko da zaigram! Pesna makedonska da zapeam, oro makedonsko da zaigram! Refren: Momi Makedonki pesna da zapeat, momci Makedonci oro da igraat! Momi Makedonki pesna da zapeat, momci Makedonci oro da igraat! |
|
|
|
![]() |
|
АХА ТУКА СИ... ЗАТОА СИТЕ ТЕ ЗБОРАТ КАКО ТЕ ВИДЕЛЕ НАСАМО ТАМУ НЕКАДЕ...СО НЕКОГО... ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13861387138813891390 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |