|
Фото-видео за време на секс |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | ||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе и јас не верувам многу, али затоа кога ќе се скараме ќе ги избришам.... Знам каде се..... |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа е е ок што знаеш кафде се ама замисли си има копии а???
не верувам јас многу...
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е сега, ќе се замара и ќе прави копии.... Не, озбилно.... И јас обично не верувам многу, али, многу пати сум правела муабет со дечко ми и сум сватила дека не е таков да се фали со тоа.... А и нема шо многу да направи, на сликите не се гледа којзнае што... |
||
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
епа тоа е добро
|
||
*SiReNa*
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Objasni poubavo decko. Niedna ne prifaka so tebe ili niedna ne prifaka da se snima?
p.s. mala shala, ne e so cel da te navredam...
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене не ми е јасно што воопшто ги снимате ако останат некаде забутани, и дури ни вие нема да ги гледате а камоли некој друг... Него ај нека биде
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
bond007
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sum se snimal...mnogu pati i so poveke devojki.
Nisto strasno i nisto posebno.Duri mislam deka snimkite ke bidat interesni gledani duri posle nekoe vreme-nesto kao "refresh". Baska,skoro site devojki znaele deka sexot se snima.Nekoi duri ne mozea da dodrzat da se gledaat. |
||
EYES WIDE SHUT
|
||
bond007
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ali problemot ne e u snimanjeto.Kako maskoto, taka i devojkata moze da gi zloupotrebi snimkite.
zatoa: SNIMKITE SE SAMO I SAMO ZA ONIE KOI SE SNIMANI ako gi gleda treto lice mora da ima soglasnost od dvajcata!!! |
||
EYES WIDE SHUT
|
||
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
никогаш не би ја терал девојката да се снима.. а ни јас не гледам задоволство во тоа..ако сакам нешто пак да се случи поубаво ке си имам с**с во живо отколку да мотам лента наназад
|
||
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam edno video snimano pred godina dena i sea bog znae kaj e
|
||
dudenz
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A што би требало да правиме со снимките? Да им ги покажуваме на сите и да стојат некаде каде што сите можат да ги видат? |
||
|
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... а дали би се снимала со некој кој шо навистина ке го сакаш?пример дечко?на кој шо можиш 100% да му верваш дека нема да се изглупира со снимката,ако то него на пример многу би го направила срекен??? ...или пак кога би била во тебе?( снимаката )... така да ич да не бериш гаље дали ке ја види некој..????
...незнам зошто мене многу-МНОГУ-ЈАКО МИ Е...сум се снимал поке пати и никогаш му ги немам покажано клипчината на никој ...
|
||
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve jas na primer ke dobijam li soglasnost od dvajcata da gi vidam snimkite?? Изменето од l_dijana - 08.Февруари.2007 во 09:13 |
||
DIJANA
|
||
bond007
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za tebe Bejbi ke otvoram DVD-teka.
|
||
EYES WIDE SHUT
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |