![]() |
|
Самоубиство |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 84> |
Автор | ||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
Од ова горе некој само може да се самоубие од смеење, ништо друго
![]() |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
и онака сите ке умреме па зашто пред време да си заминам ? ке си го проживеам векот до крај! како-така!
|
||
![]() |
||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|
da de...muabetot mi bese deka zakasnal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
fala ti,.. BOSO!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Самоубиството не е никаква опција ако треба да се соочиш со проблемот соочи се најхрабро па иди у затвор наплаќај долгови....
Но најкукавички е да се самоубиеш,,,,
|
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
баш напротив сметам дека требада имаш г*, за да кренеш рака на себе.
ја на пример немам ![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Еј па можеш да ббидеш под дејство на дрога на пример
![]() Ок иајс мислам дека е тоа до накаде храброст али што знам најхрабар според мене е човек кој ќе се бори против сите напријатели и ќе ги прифати сите предизвици
|
||
![]() |
||
|
не у таа смисла храбар, туку *храбар* како од кај ти право да одземеш нешто што не си си го дал сам на себе
![]() Изменето од ACELERA - 26.Јануари.2007 во 14:27 |
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Pomislata za samoubistvo e mnogu jako sredstvo za uteha , toa mu pomaga na covekot srekno da se izvlece od strasnite nokji
|
||
![]() |
||
boli glava ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
|
Gospod samo ne ispituva dali sme spremni za ulogata sto ni ja dal i dali sme dostojni za nejzina izvedba:)! Ako nemame sila za taa pretstava ni go odzima kostimot i ulogata i se naogame vo toj ist teatar kako statisti...
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Mene mi se smesni tie samoubici(ili kako se vikaat)koga ke ispijat apcinja za spienje ili "domestos" ili nekoj poveke hrabar solna kiselina(demek ke se truele)i posle trcaat po lekari
|
||
![]() |
||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
|
ej kjas ke se samooubijam za 1 mesec ( ozbilno ) ama ne vi kazvam zosto
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |