|
Солзи |
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Автор | |
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas denes si placev-pa sea mi e polesno na dushata
|
|
|
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke se isplaces ti e polesno, no mnogu retko placam zatoa sto smetam deka se place samo za golemi problemi i ne sakam da si gi trosam solzite sekoj den.
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одамна не ми дошле на гости солзиве... Ама подобро е вака, ич нека не доаѓаат
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ретко плачам... тоа е штетно за здравјето (мислам на неплачењто)...
Ми се случило да плачам двапати во животов од голема среќа... Неверојатно чувство... Плачам кога се чувствувам напуштено... (додуша ова ретко се случува)... Мислам дека заплакав кога сфатив дека немам веќе 24 години .... Малце тешко ми беше, ама, тоа е тоа.... Изменето од Julija - 29.Јануари.2007 во 19:57 |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UBAVO E KOGA COVEK MOZE I IMA KADE NA RAAT DA SE ISPLACE:::NE OTI KE POMOGNE TUKU KE SI OLESNI NA DUSATA
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne vredi plakati kaze pesma stara i ne vredi ljubiti sa previse zara , solzite koristat za cistenje na okoto od prasina , isto i pri zevanje se javuvaat |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некогаш колку и да сакаш да заплачеш, неможеш...
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SO SILA ZOLZITE NEDOAGATT |
|
lipstick
Нов член Регистриран: 07.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo,
anybody there? zasto se potrebni solzi? |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хм...не вели двапати..Има вешти плачки кои знаат да ги стркалаат колку да се сожалиш врз нив.. |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum takov tip na covek so za mala sitnica moze da mi se nasolzat ocite najcesto placam koga mi e tesko na dushata, koga me faka nostalgija za doma , a najmnogu placam koga mislam na sestra mi. Dobro sega, normalno placam i koga imam problemi so decko mi ( u smisol koga ne mi veruva za nesto, pa ne mozam da mu dokazam), srce me boli i si placam. Inaku se deshava koga placam i od radost, primer da slushnam nekoja dobra vest ili nekoj ili nesto da me iznenadi i odma ocite mi se polnat so solzi. |
|
|
|
bajaderam
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj da places iako solzite se olicetvorenie na taga ili sreka
gledaj poveke nasmevki da davas
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala za sovetot, ama solzite prirodno si dovaagjaat, i da sakam da gi sopram nema da mozam |
|
|
|
bajaderam
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno taka
obicno se izraz na karakterot ako si cvrst ke znaes da se strpis ako si mek ke pocnes da places
ama sepak gledaj da se smeskas sto e mozno poveke
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |