|
Духови |
Внеси реплика | страница <1 34567 42> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи вака сеа да разјасниме некои работи!!! Подолг период сурфам по нетов во потрага по сајтови кои се бават со оваа тематика!!! Значи факт е дека духови постојат!!! Тоа се душите на луѓе кои останале заробени на земјата заради повеќе околности. Речиси во 98 % проценти од луѓето кои починале од насилна смрт, душите им остануваат заробени на земјата. Исто така тие кои што се починати во болници. Тие можат да бидат во повеќе форми!!! Најповеќе се регистрирани во облик на орб, или подетално светлечко топче кое во секој момент може да се трансформира во силуета!!! Има и видео материјал по некои од сајтовите. Околу 20 % неможе добро да се објасни, но затоа другите 80 % е добро видливо дека навистина постојат!!! Орбовите се ектоплазматична енергија, која е видлива со голо око!!!!
А како најлесно да се утврди дали во ваша близина има дух? Значи доколку има дух во ваша близина, ќе осетите драстично намалување на температурата и тоа понекогаш за цели 10-12 степени, зависно од близината. Потоа чувство на непријатност, чувство дека некој ве гледа, мачнина, допир, шумови, гласови, тропање, движење околу вас, чекори....!!! Има и видливи докази, како силуети, орбови, спирали (таканаречени мистови). Духовите во глобала не се зли. Не нанесуваат зло, туку се чисто љубопитни, понекогаш дури и срамежливи. Речиси секогаш го избегнуваат контактот со луѓето, заради тоа можеби и некои ќе си помислат дека тие не постојат. Има и такви кои што можат да повредат човек. Тоа не е заради тоа што тие се зли, туку затоа што им се нарушува мирот во местото кое тие го имаат опседнато. Најчести места каде што е забележана ваква активност се болниците, гробиштата, бојни полиња, стари хотели кои имаат бурно минато, како и куќи итн, итн........ Со духовите може да се комуницира исто како што комуницираат луѓето меѓу себе. Значи тие можат да не видат и да не чујат, можат да проговорат (тивко и слабо разбирливо), или преку движење на предмети, чукање и слично. Во следниот пост повеќе внимание ќе обрнеме со слики, и веб страни кои ја обработуваат оваа тематика. П.С ФАКТ Е ДЕКА ПОСТОЈАТ. Изменето од NRGMKD - 25.Август.2006 во 10:43 |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sl*gam so tebe NRGMKD . Navistina odli;no gi objasna ovie raboti.
Pozdrav |
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
духови е па не баш ама верувам т.е. тие се наоѓаат во соништата (како кога ќе ти умре некој близок и ти се јавува на сон)
Изменето од kiki.g - 06.Октомври.2006 во 19:39 |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postojat sekako.sekoja materija ima duh vo nejze sekoj predmet isto taka.nekad postojat nekoi nedovrseni rabti sto na lugeto im treba cel zivot za da svatat
|
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па може да постојат има 1000000 предпоставки и приказни али јас не верувам аи не се плашам |
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе има духови, ама не ко што ги даваат по цртаните..
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.okcgc.com
http://www.ghoststudy.com http://www.laspirits.com Ова се само дел од страните кои се сопственост на тимови за истражување на оваа тематика. Значи ова не се страни на кои има клипчиња од духови, и некои си фотки лажирани. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.amityvillehorrortruth.com/
А тука ви е вистината за Амитвил хоророт, т.е вистинискиот случај, кој што исто така е предизвикан од лоши духови. |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сајтовите се лудница Ме оставија без здив..
|
|
|
|
Buki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 30.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka postojat.... Ne sum bas uveren ama veruvaj edna vecer se smrznav koga vidov do mene covek so golema brada sedese i samo gi ovarase ocite i gi zatvorase haha mozebi deluva smesno ama navistina..
|
|
abe vidi vamu...
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Porano mnogu kruzea nis Skopje prikazni za duhovi, koj ne ja znae prikaskata za devojkata sto stopirala a covekot ja odnel do doma, i go dal paltoto da se nagrne bidejki bilo studeno, taa vlegla doma i mu rekla da se oblece ke mu go vrati paltoto,Toj cekal, cekal, cekal...i koga otisol da zazvoni izlegla majka i oblecena vo crnina, mu kazala deka nejzinata kerka e mrtva....a paltoto go nasle na grobot na devojkata....
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во секој случај приказната е вистинита, но не се десила во Скопје..... Секоја држава во светот ја има таа приказна.....
|
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be sega, taa prikazna kruzese kako nastan sto se odigral vo Skopje, a deka ima takvi prikazni nasekade, znam, koga ja citav knigata " najveci duhovi i sablasti sveta" i da ne veruvas ke poveruvas
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gluposti,
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |