|
Љубов или кариера ? |
Внеси реплика | страница <1 34567 20> |
Автор | |
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izgleda,zboram za sebe,vo segasna situacija... Ne sum razmislila vo toj kontekst....
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
DARKDOG
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba da razmislis zasto nisto ne se znae sto ponataka vo zivotot
pozdrav
|
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
реално денес со добра карира и капитал љуѓето добиваат и многу повеќе од љубов,дури и здравјето си има своја цена,сепак љубовта ја ставам на прво место но таква е денешницата
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дајдобро и кариера и љубов, но на прво место ја ставам љубовта. Што ке ти е кариера без љубов. |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
60 % ljubov
40 % kariera |
|
strurcence
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov prvo pa posle kariera
|
|
Сега знам дека нисто незнам!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj den razlicen raspored eeeeeeeeeeeeee
za se postoi vreme za ljubov za rabota za vojna za son Изменето од anakin - 06.Февруари.2007 во 20:58 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
mena sekoj raslicen raspored denovite go imat razlicniot raspored zivotot saka eden den moze celo vreme da se raboti i malku ljubov drug den mnogu od ljubovta malku od vojnata tret naprimer mnogu son a malku rabota toa e realen zivot |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KARIERA STVARAM SO LJUBOVTA
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MNOGU PODOBRO NEGO LJUBOVTA DA JA STVARAS SO KARIERA |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SARKAZAM NE E LAGA NEGO - NAMERNO OBRATNO PRIKAZANA POZITIVNATA STRANA NA TOTALNO NEGATIVNATA
STETA STO TOA NE GO PROCITA PORANO TOGAS NEMASE DA JA NAPISES FAMOZNATA REPLIKA Изменето од anakin - 06.Февруари.2007 во 21:37 |
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кариера, кој видел аир од љубов?
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka vika zaljubeniot
a uspesen vo rabotata vika koj videl air od kariera sepak zivotot e o toa i toa realizmot nedava moznost za komparacija i vrednuvanje na istoto |
|
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И рачки е нешто ударај низ село
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |