![]() |
|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 42> |
Автор | |
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
категорично НЕ
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
Sinolicka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Nikogas ne bi mozela da go izneveram toj sto go sakam!
![]() |
|
Wer nicht liest, der nicht lebt.
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
a ako on tebe ne te saka:)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Што има врска? Битно ти го сакаш....
Никад не би можела, ќе ме гризе совеста после... |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
MOZE SAMO VO MISLITE .... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Јаде пушти душа, признај си.
![]() |
|
![]() |
|
Sinolicka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Ne bi si go gubela vremeto so nekoj sto ne me saka, a najmalku bi trosela cuvstva i emocii za nekoj takov!
Mislev za obostrana ljubov, koja dokolku postoi togas e vredna za da se zacuva i ne se rasipe so nisto sto e strano, koe sto moze samo da nasteti! ![]() |
|
Wer nicht liest, der nicht lebt.
|
|
![]() |
|
strurcence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
![]() ![]() ![]()
|
|
Сега знам дека нисто незнам!
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Неверството гледано според хедонистичка филозофија не искажува Непочит кон личноста туку и потреба за сладострасна промена и авантура....
![]() Изменето од SeXY - 10.Февруари.2007 во 18:13 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Абе на кој како му одговара така го гледа
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Токму така
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
nikako......ako mi doslo do varanje, znace ne mi e veke do deckoto so kogo sum, pa podobro da ja prekinam vrskata i da bidam so nekoj drug.....taka nikoj nema da bide povreden
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Nikogash!
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |