![]() |
|
Секс за 1000 000$ долари?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 22> |
Автор | |
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 000 000 dolari!!! Pa nie sme makedoncinja eej, toa e tarifa za cela godina bilo koja i bilo koga moze da mi pravi bilo stooo!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DARKDOG ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
AKO SAKA NEKA BIDE INAJUBAVATA ZENSKA NA SVETOT NEMA SANSI
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
eh Caci suva lepoto ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nade ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 36 |
dali go imate gledano filmot " Nepristoen predlog"
ja ima istata ovaa tema, gledajte i razmislite dali ke go napravite toa?
![]() |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
DARKDOG ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
GUOL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
more kako ke ti se digne......a ne za milion a??? |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
beautiful women can you see :)
ja znaete prikaznata
:)
![]() Изменето од plamenko - 05.Февруари.2007 во 20:43 |
|
![]() |
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Kakvi be 1 000 000 dolari, malku se, jas za tolku pari ne navivam saat da mi zvoni na sabalje.
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
vudi alen sedel vo nekoj kafic i na nekoja zgodna zenska i rekol:"izvini da te prasam,dali za 1 000 000$ bi imala seks so mene?",a ovaa na to odgovorila:"da,sekako".
po nekoe vreme pak se vratil i i vikat:"izvini uste edno prasanje,a za 50 $ bi imala seks so mene?",a ovaa odgovarat:"abe na so ti licam jas tebe?",i ovaj:"vidovme na so mi licis,sega se cenkame za cenata
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
OVA MI LICHI NA FILMOT NEPRISTOEN PREDLOG... SAMO TAMO BESE ZA 1.000.000 $ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
GUOL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
![]() |
|
![]() |
|
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
abe koj vi dava 1 000 000$ jas mislam za 100 000$ sve zivo ke se prodade
![]() ![]() |
|
dudenz
|
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
A ти и ќе платиш за да се продадеш.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |