|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 50> |
Автор | ||||
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Gresis, ne se raspravam - ti me citirase a jas samo vrativ.
A toa sto ti mislis za Ceca mene i ne me interesira.
Ceca e zena i toa kakva, a koj saka neka kaze poinaku.
Nema tolku nezavisna zena na Balkanov ko nea, a i ubava.
Pokraj se taa e i licnost, vidi i nekoe intervju i ke vidis deka e OK, nit e glupa a za ubava samo nekoj sto neznae sto e ubavo moze da kaze deka ne e.
A za muzikata sekoj si ima svoja omilena muzika i za toa nicie mislenje ne e merodavno
|
||||
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
P.S. Jas sakam sekakva muzika i definitivno zavisno od raspolozenie i drustvo znam da idam i u kafana i sekade. Sum ja slisal i Ceca, pa sto - ziv sum i zdrav,a i dobro sum si pominuval. Aj da te vidam kaj ke ides za nova godina a posle 24:00 da nema Ceca i T.Folk - osven na tehno zurki na koi i nemozes da otides so 14 godini.
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ceca e ciclest zakon
|
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
alo....imat i nekoj pred tebe sho bil tamu ...kako mojsh da rechish taka za tie pravci...Jas tvrdam deka 95 % od americhkata omladina denes slushat R&B,kako mojsh so rok da sporedvish edna ceca,kako mojsh da gi sporedvish ljugevo sho gi slushet ovie muziki????
Ti si more brale(kupi mi sandale) tipichen stereotipen balkanec tamu sho furat kamioni po interstate 33 cents per mile---u ti najde da kazvosh za muzika....iskreno od znakcheto i nikot imav povisoko mislenje za tebe....
A do ovaj ljubovnikov romeo sho zbirat grozje italija da ne gi navredvit ohrigjani i da ne kazvit deka carnation fural rok za da fatit pichki---pa ti be selsko momche si potpishan romeo????--za da gi izmamish tipkive na forumov deka si zavodnik kako mojsh da im naprajsh takov film so onakvi stavovi za ceca..... abe ke se otrujam ponedelnichki.....
|
||||
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јас би малку да ја барам Цеца за нова година како и да е убав филинг за расположение дава.. па после може да мава транс колку сака, јас да ја видам малку цецата
|
||||
|
||||
Anarhist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jas kazav, sakoj ima pravo na svoe mislenje, a jas ne nameravam da se raspravam so Decurlana
|
||||
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||||
ZIKS
Група Регистриран: 01.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
CECА ми се допаѓа на изглед, бидејќи со силиконине по земја оди, а за пеење нема ни глас ни ништо а и МРАЗАМ КРЕМСКИ ПЕСНИ, поточно СРПСКИ ! ! ! !.
|
||||
Battle Control - Terminated
|
||||
Lili.mk
Група Регистриран: 29.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
eve sto zbori ceca za makedoncite:
|
||||
archer_MKD
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
леле леле... шо збора за нас ....
о сјечаш ли се лееееепи громеее мооој
лудила текст немам збор ... ке повратам (не се лутете, Вие обожавателите на ЦЕЦА)
и плус... многу и се грди цицките
|
||||
DARKDOG
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bljak fuj mrs katastrofa ne daj boze na spienje da ti dojde cel zivot kosmari ke imas Celulit
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |