|
Стравови/фобии |
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stravot blokira
Pogolem e stravot od bolkata koja moze da ni bide nanesena... primer ako se boksirame... stravot da ne dobieme kotek ne blokira.... a toa ne e strasno... samo nekolku dena boli ... i ke pomine.. Kako se pobeduva Majk Tajson... - udirame so leva... - pak so leva... - toj ceka leva... nie so desna... i ete go pobedivme Tajson... i stanavme svetski bokseri... taka e i so zivotot... stravot od neuspeh blokira ... i e postrasen od samiot neuspeh.... ako nesto ne ste uspeale... samo Vie si znaete... dokolku ne placite... dobra tema... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stravot e verba vo zloto(igrata na zivotot)
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam strav od lugeto...toa e spored mene nesto najstrasno so postoi...
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се плашам од змии, море ке се онесвестам ако видам некоја во живо
исто се плашам дали ке има доволно вода на светов,барем додека јас сум на него и се плашам за иднината на се. |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zmii bas sakam :) ja cicaat negativnata energija vikaat :)
a ajs eve ce vi potvrdam
sum drzel preku 4 vida na pitoni
do carski pitno odlicno custvo e ladno:)
samo da ne se gadis mislam i zmijata da e podzacistena inace mirisaat:)
|
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
освен на ТВ, некам ни да замослам како би изгледала мојата средба со змија....
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma nemas galje:)
ne e strasna sto se plasis :)
|
|
|
|
DARKDOG
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imam strav samo od Satanata no i nego mozam da go pobedam so post i molitva
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stravot e sosema normala reakcija,kon odredeni situaciii...losho e da se nema strav,pa lugje sme od krv i meso,neli....sepak e losho da stravot prerasne vo onoj "panicen strav"ili fobija...toa e vekje teska sostojba,koja bara posebni tretmani i klinicko ordiniranjeeeeeeee
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moram da priznam deka imalo momenti koga me fakalo strav... NO DOBRO E STO NAUCIV ... AKO OD NESTO SE PLASAM .... MU RIPNUVAM ... PA STO KE BIDE NEKA BIDE... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
ivana_zi
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме фаќа паника во простории без прозори и не можам да седам дугачко на такви места, мислам дека ќе снемам воздух..
|
|
Ништо не е таинствено освен за да биде разоткриено, и ништо не е скриено освен за да биде откриено...
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ralikata pomegu straslivecot i hrabriot e vo toa sto oni i dvajcata sea plasat samo sto hrabriot dejstvuva . No ova ne pali sekade odnosno vo sekoj oblik na strav . Licno do sekoj covek e da ne dozvoli stravot da premine vo fobija oti malku po tesko se zivee taka . JAs se plasam od soobrakni nezgodi a sekogas vozam brzo , se plasam od zemjotres ziveam vo visoko katnica , se plasam od prejluba vo vrska sum . Tamu kaj sto meozes da dejstuvas protiv stravot sekogas iskoristi ja prilikata mnogu cesto mi se slucuva da si recam pa dobro od ovoa li mi e strav. Eden moj omilen poet kaza : ako nekogas dostignam do tamu kaj sto prestanuva stravot ke bidam spremen da zaboravam: Ova go razbrav prviot pat koga pobediv. |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas pataloshki se plasham od insekti i alergii....no sega se ubeduvam sebesi da si kazam,ako treba da se sluchi neshto-ke se sluchi,a jas nemoram cel zivot da go pominam vo strav,a mozebi nikogash nema da mi bide nishto
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |