![]() |
|
Што ке се пофалите? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 39> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Се наспав
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Se setam cel den po pizami i nisto interesno ne mi se slucuva za da se falam
![]() |
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
si gi sisav siskite i sega licam na koza
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bajaderam ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
nema vrska ne vikaj taka ubava si i taka i taka
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
fala cuci, ama sega ko ke se ofarbam , nema da mozes da me poznaes ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
I JA KE SE FARBAM.BEL
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
i posle ke te vikame sneshko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
e so da vi se pofalam
deneska dojdov vo bremen, se ubavo, gradot mi izgleda moderno, ima malku sneg, ladno e, ama cimerkot sto mi se padna e grk....lele maki ke teglam duri sega ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Видов едно многу посебно дете
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
na seta kriza najdoboto e sto sobata mi se naogja 5min oddalecena od stadionot tuka vo bremen, ke mora da se slikam u skoro vreme
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
epa aj pak da vi se pofalam
deneska bev na karneval, po ulicite na Bremen imase mnoooogu maskirani lugje, mnogu muzika, site se veseleja, epten ubavi garderobi imaja, navistina prekrasno bese, ocite mi bea nasolzeni , se cuvstvuvav kako da sum vo Brazil , navistina prekrasno cuvstvo, alal da im e na germancive ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Го најдооооооов
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Среќна сумммммммммм АААААААААААААААААААааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Полудеееееееееееееееееееев ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Можам да полетаааааааааааааааааам ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
KE SE FALAM,
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |