|
Секс со женет човек |
Внеси реплика | страница <1 4344454647 75> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
баш така
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уствари, ако е омажена не и е замижена.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лелелелеее
Гледај , јас мислам дека сепак бракот е нешто сериозно и бара обврски,....
Знам тоа но што знам мислам дека да бидеш швалер е голема способност(значи си теркаш кеиф а никој незнае)
Али сепак тоа најчесто се дешава кај исфрустрирани ,мажи и жемни кои најпрво во нивниот брак не се задоволни и им фали нешто , па бараат малце утеха на страна( во овој случајк и до некаде е оправдано) Сепак се зависи и до ситуацијата....
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
Ana_bt
Сениор Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas iako nemam golemo zivotno iskustvo ne gi osuduvam niv.. Pa tie zeni ne gi naterale mazite so pistol v glava sigurno mazite go sakale toa,pa mozebi i se raboti i za ljubov kako sto kaza nekoj ama vo nikoj slucaj ne gi osuduvam jas bas poveke gi obvinuvam mazite zatoa sto tie se tie sto si ja povreduvaat svojata familija.... |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема да ја повредат , само ке си го истераат кеифот на страна а фамилијата не мора да дознеа:...
|
|
DARKDOG
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto ke se sluci ako te fatat so zeneta zena, ke go naebes
i toa gadnoooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа ке си тераш кеиф али со памет за да не те фатат , па не се работи за деца
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE!,.....................koja saka?! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E OVA E DOBRA TEMA... MLADITE SAMO NEKADE BRZAAT... A ZENETITE... STABILNI... DODEKA DA ZAPALAT MU TREBA VREME... AKO NE IMAAT I k*rBLA... E TOA SE VIKA MAZ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto mislite za situacijava ? opraqvduvate neopravduvate ? dakle sto mislite za zena mazena sexualno nezadovolna , koja se ebe na prva sredba so nepoznat momak Pricava e sledna Gospodjata duri go povikuvase mladicot na jebanka kaj nea doma dodeka muzot i e na sluzben pat a deteto i spie u drugata soba ( perverzija ili ne odlucete sami ) Mladicot odbi no utredenta , gospodjata fino lepo pred rabota go povika se kaci kaj nego u kola pred toa go nemashe videno u zivo i mu rece odnesi me u obliznata garaza .. kade fino lepo mu go popushi... i posle nasmeana si otide na rabota ... ZNaci koe e mislenjeto VAshe za vakvata postapka ? Изменето од Eleni - 11.Јуни.2007 во 16:20 |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
жена во брак...незадоволна од сексуалниот живот...ако веке се решила на таков чекор навистина глупо што тоа го направила со некој како тебе(некој од форумов) и на таков начин...и сеа ете се испофали и незнам што очекуваш некој орден или што?
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne rekov deka sum toa jas toj e*acot odnosno PUSHENIOT , mene na primer ne mi se diga na stari i mazeni tetkici so papilotni u glavata u sekoj slucaj , nemoralno e toa po mene
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како прво пак да речам ако веке се решила на таков чекор да изневери стварно глупо што нудела тоа да биде кај неа дома а во соседната соба да спие детето...што ако тоа дете по некоја случајност се рабуди од криците или така речено воздишките...
|
|
Внеси реплика | страница <1 4344454647 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |