|
Начини да го фатите партнерот како вара? |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зар би се спуштила на негово ниво само за да му вратиш мило за драго?
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postavuvaj mu glupavi i nelogicki prasanja
toa ivin ednaa go napisa hahahah za levoraki palici za golf hahhahaha |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malo potsetuvanje:temata e kako da go fatite partnerot dali ve izneveruva...a za toa shto ke pravite otkako ke doznaete imame druga tema
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ehhhhhhhhhhhhh
teski se vreminjata na mislitelite |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJNAPRED PRASAJ SE KOLKU SI SIGUREN DEKA SAKAS DA GO FATIS ;;;A POSLE DOKOLKU SI SIGUREN LESNO KE NAJDES ODGOVOR NA SE STO TE INTERESIRA;;;; |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има начини и на пажнња но и да го фатиш на дело! Сепак стварно прво запрашај се себе си дали си спремен да го поднесеш тоа и дека си преварен па потоа оди во акција
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima li nekoj sto ne moze da oseti koga partnerot go vara? E mislam deka ne, samo sto nekoi pocnuvaat policiska istraga, a drugi zamizuvaat na dvete oci da ne gledaat .
|
|
CVETKO
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja ako sumnjam u nejze odma i staam spiun buba nema kaj da bega
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima privatni detektivski agencii plakas i se e pod kontrola deckite si ja vrsat profesionalno rabotata...
|
|
speed
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееее ако до тоа дојде работата...
|
|
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pak si ja plakjas smetkata!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не него ништо нема да превзимам ни детектив ни нишѕто и да сака да ем изневерува ке го напраи тоа без разлика па и да го фатам ако не ме сака само уште така ке ми плесне у фаца
|
|
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idejata e mislam da si imas dokaz!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ама ако више осетам дека е до таму работата со нашата врска нема ништо да превземам ке раскинам
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |