|
Што ако девојката е нерасположена за секс |
Внеси реплика | страница <12345 20> |
Автор | ||
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne da ja raspolozis da ja zadovolis site custva da i gi razmrdas,ne e lesno i ednostavno
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke ja fatish za kosa,ke ja napupish i,............................se ,zaebavam,ako ne e shto mozesh ,ke pochekash drugpat koga ke bide,............osven ako ne si silegija
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo momentot kje ja razberesh i sosema normalno kje izreagirash...arno ama...koga najmnogu kje ja cesa kje gledash fudbal ili tn.
|
||
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никогаш не сум направила такво нешто... таквата постапка не е чесна...ни кон него ни кон мене... Изменето од Julija - 01.Февруари.2007 во 00:55 |
||
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Namerata na taa postapka ne e da navredis . Zenite ponekogas go pravat toa samo za da bidat osvoeni istoto go pravat i mazite . Toa se vika ljubovna igra!
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZENMASTER ODLICNO KAZANO !!!
|
||
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зар има не расположени девојки за секс?
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има, има
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
У тој случај би направил све за да ја расположам.
|
||
patis
Нов член Регистриран: 02.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I NIE ZENSKITE NEKOGAS SME NERASPOLOZENI I NE SAKAME SEX A VIE MASKITE SO TUKU ZAPNUVATE AKO GLEDATE DEKA NEKIME
|
||
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па ете едноставно ни се попалил, и место над када, си бараме подобро место... едноставно како воздухот |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
skywalker
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
idiotizmot radja idioti, neinventivnosta radja debili, sexualnite frustracii radjaat potreba od temi kako ona so silovanjeto ili ovaa, dali ke i go bapnes na devojkata ako ne e raspolozena za sex, i dali taa ke ti go bapne tebe ako ti ne si raspolozen za sex? daj be ludje nesto pointeresno za debata, a ako vie si imate problemi so toa dali partnerot treba da vi dade ili ne koga ke ne e raspolozen, togas podobro da se vratite vo sobata so tema masturbacija i da si go drknete ili da si ja drknete za dobra nok!!! SAKAM PAMET A NE PLAVUSHI SO MASKI I ZENSKI POLOV ORGAN!!! |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako ne e denes -gledajte film
utre kje bide garant no zeznato e utre ako tebe ne ti e do nananaj |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <12345 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |