![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 270271272273274 1762> |
Автор | ||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ee Val...pa nemoj se ti pri srce...ponekogas i nesakajki nesto ke se rece...i drugiot "to ofend"ne mi teknuva zborot....pa nemoj se pri srce....ke pomine...pa site tuka sme za zezanje..zaa nisto drugo...
|
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
UZIVAJTE,TETA,,, SAKAM MALKU DA SE ODMORAM..... ME ZAMARAAT PONEKOGAS NECII PROVOKACII... |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
teto kazi muzicka zelba
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
dzaki, aj OSTALA SI UVEK ISTA od Miso Kovac
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
lele devojce sakash cela da ti ja izrecitira? ...aj barem na site po edna muzicka zelba..djaki moze?
![]() |
||
![]() |
||
|
kaj se butkate?...za mene bese zelbata
![]() ![]() od Josipa Lisac..bilo koja..
![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
ehhehe eh pak za josipa se fati..
![]() ![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
![]() ![]() ![]() DRUSTVO .... SAMO USPEAV OVA DA GO PROTNAM... EDE SLEPER PLASTICNI CEVKI NI ZAROBIJA NA CARINA... BILE STAVENI POD SIFRA EROTICA ... OSTANAVME BEZ "PLUP-PLUP"... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Mari, ne mora da mi ja recitira, neka go kaze sajtot od kae gi vadi, jas sama ke si ja izrecitiram
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
|
pa ti ne citash..na pamet gi znael:))
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
wow
ova mora na albanski da go kazam: më ke prek në tel, më ke prek në damar
otrpilika znaci: Me trogna
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
aa djaki..jas mislev deka ti pishuvash veke...
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 270271272273274 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |