![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 269270271272273 1762> |
Автор | ||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
osecam da ce doc....i ne znam kako..samo ovie zborovi gio pamtam..
|
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
ZOKKI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 215 |
|
NISTO.
OD VAS SADE MUABET. A JAS PAK MISLEV PODOBRO KE SI POMINAM SO VAS . SUM SE IZLAGAL AJ CAO. |
||
ZOKI
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
KOLEGA MI E MNOGU VO PRAVO....
NAJDOBRO E NEKOGAS BLAGO POVLEKUVANJE OD SCENA...
|
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
ZOKKI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 215 |
|
NE TE RAZBIRAM VALERIJA JAS NIKOGAS NE SE POVLEKUVAM OD SCENA. MOZE SAMO DA JA ZAMENAM EDNATA SO DRUGA SCENA. |
||
ZOKI
|
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
DJAKI STVARNO OD KAJ GI COPIRASH PESNITE?
|
||
![]() |
||
|
zakoci nesto kaj mene..
|
||
|
||
![]() |
||
|
da Djaki...daj adresa,pa sami da kopirame...ne vaka te macime tebe
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
kade se izgubivte sega....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Teta,znam jas koj se zeza,dolgo sum na Forum...ama znam i koga nekoja saka so blaga ironija da te plesne...
Se prepoznava koj e toj-taa
|
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Ej luge sto e rabotava?
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
najdobra pesna od Josipa e
Sve što kažem, sve što činim
sve je, kažu, hir. Svaka riječ i svaka kretnja, sve je samo hir. |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
ne gi kopiramm, gi znam na pamet
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 269270271272273 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |