![]() |
|
Снаа и свекрва |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 15> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
najvazna rabota e da snaata i svekrvata ne bidat zaedno vo edna kujna... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
e za detali me biva..... a telentot za zboranje mi e nasledstvo od dedo mi... edna ekipa koga snimase dokumentaren film... bea kaj nego na ruchek... i im kazuvase deka toj e "doncho - stipjancheto"... i normalno tie poveruvaa.... i ke go snimaa ... za dokumetarec... isto i jas "marco_antony"... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Marko,interesna tema...nemozam da ja zaobikolam... Respect.. Snaa-svekrva,vecna polemika...vecna konfrontacija.....
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Jas mislam deka ova e toa sto treba da e kazano ,apsolutno si Teta vo pravo,jas nemozam da zamislam prioritet da mu e majka mu, a vamu zena so koja treba vek da vekuva i maloletni deca koi treba da se izvedat na pat
|
|
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
SnaA i svekrva...NE,ZAEDNO... NE,VO EDNA KUJNA...NIKAKO.. SAMO ODVOENI...SVETOVI....VO ZAEDNICA,TESKO DEKA BI SE NASHOL ZAEDNICKI JAZIK...SEPAK GENERCISKIOT JAZ...E PRESUDE |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
SO OVAA TEMA GO ZATVORAM PRVIOT CIKLUS NA PISUVANJE NA TEMITE.. ZA TOA MI TREBAA OKOLU DVA CASA... JAS KE KAZAM OD MOJA STRANA .... ONA "MAMA" .... OTKAKO COVEK KE SE OZENI ... TREBA DA GO OTFRLI.... I SO ZENATA DA SI GRADAT SVOJA IDNINA.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
svekrvata sekogas treba da se slusa i postuva,,posebno ako se pogodi fizicki pogolema od snaata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
interesen komentar... AKO E TAKA ... TESKO NA SNAATA ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ima edna rabota sto ne ja imam spomnato ... obichno svekrvite ... taka da gi narecheme ... najloso e ako se od staroto kino... pa samo kazuvaat za recepti kako pravele ova-ona... kako vezele, pletele.... sekoja svekrva treba da bide sovremena ... da znae koga treba da e prisatna ... za da gi povardi decata .... koga da pomogne za ruchek ili slichno ... i koga da se izgubi... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
strurcence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Do DELFIN
![]() se slozuvam so tebe mnogu dobro kazano
![]() |
|
![]() |
|
ZDRAVO MARULA.... NE USPEAV DA NAJDAM STO KAZAL DELFIN ??? POZDRAV.... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
да се согласувам дека жената е секогаш во право .....освен кога не е во право
![]() |
|
![]() |
|
POZDRAV DELFIN ... DRAGO MI E STO SE JAVI... NA FENIX ... IMA GOLEMI POFALBI ZA TEBE.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
добро утро , снаите и све кривите се одлична тема за почеток на денот...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |