![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 233234235236237 1762> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DEVOJCHE .... SUPER E ... !!!! SAMO NESTO SEPAK KE KAZAM ... AMA NE E ZA PREKAZUVANJEEEE... !!! NEMOJ DA CEKAS SITE SEMAFORI DA BIDAT ZELENI ... ODMA TRGNUVAJ .... I PO PATOT KAKO KE BIDE BIDE... 1. AKO E CRVENO ... ZASTANI ... VREME ZA GUSKANJE (A NEKOI TOGAS SE NERVIRAAT)... ![]() ![]() ![]() 2. AKO E ZELENO ... FIJUUUUUUUUUUUUUUUU.... ![]() ![]() ![]() 3. AKO FATIS ZELEN BRAN ... DALEKU KE STIGNES SO MALKU BENIZN... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
AJ,VE MOLAM...POLEKA SO CITIRANJAAAAAAAA
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
MARKOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
POZDRAVO DO ALBUM ...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Album ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
AJ SEGA GO ZNAETE LI OVOJ NA SLIKAVA..
P.S MArco Falati...ti si golem logicar..Ednostavno mi objasni za slikata
|
|
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|
![]() |
|
VAL.... THANK'S.... MISLAM DEKA DENES SUM VO NAJ_TOP FORMA ... HIGH_HIGH_LEVEL !!!! PRITISOKOT E VISOK AMA POD KONTROLA ... TURBO...!!! E... OVA .. E PRITISOK !!!!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PELE E MISLAM |
|
|
|
![]() |
|
MARKO..JAS MALKU NA CHAT..AMA NEMA ZIVA SIL
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Album ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
|
|
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
[QUOTE=ALBUM]AJ SEGA GO ZNAETE LI OVOJ NA SLIKAVA..
SPREMA OVOJ DA NE IMAS OBVRSKA??..NESTO NEMA KREACIJA....
![]() ![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
TAKA E VAL... ALBUM ... TAKOV SUM I VO REALNOSTA ... ZA BILO KAKVA RABOTA ... NEKA BIDE I NAJSLOZENA RABOTA.... SAMO KE GO POPULAM ... I GOTOVO ... PRENESENO !!!! VLEZI-IZLEZI-GOTOVO!!!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
VAL ... BEV NA CHATOT.... I TAMO ... AMA TI SI ZAMINA ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KASPERCE....
MI SMETAAT TIE CITIRANJA...SE NEMA ORIENTACIJA KOJ STO NAPISAL..
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 233234235236237 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |