![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 207208209210211 1762> |
Автор | ||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ДОЈРАНСКО СЕ ЗНАЕ!!!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
ОХРИДСКООООО ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
ТУУУ НЕ ПОГОДИВ
![]() |
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Mari ja nikako da stignam do GVG ama ima nadez so prvite proletni denovi...
![]() ![]() Kaj otide drugarica Val... pak na toa chatot ![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Не мила...ми беше..Но пред неколку години кога отидов таму...Одам на плажа и гледам нешто ми крцка под нозе, бело.. Се наведнувам гледам изумрени школки... Кај се убив од плачање од жал што толку лековито езеро е упропастено, не ми текна веке да отидам таму.... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
najmnogu go sakam delot kaj Trpejca ili Trpezica ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ШТО ТЕ ГЛЕДАМ ЧУДНА..ВО ГВГ СЕГА Е ПРОЛЕТ..ПОСЛЕ ЗИМА КЕ ДОЈДЕ..ЕХХЕХЕ...СНЕГ КЕ ВРНАЛО ВО АПРИЛ И МАЈ?!..
ДРУГАРИЦА ВАЛ..ДА СЕ ЧАТИРА ![]() Изменето од marijana - 31.Јануари.2007 во 12:15 |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
koj ke cisti sneg na 40 stepeni, ebago
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Epten sum se vrzala za ova Skopjencevo nase
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
VIE MENE POZADI GRB
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
|
ММММММММ Јас целото...
заборавив Ики да те прашам...Чим ме прашуваш кое ми е најомилено езеро си помислив да не сакаш да ме удавиш во него ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
...dobar deeeennnnnnn.........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
zarem ne sakas otpozadi ... da ti zborat
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 207208209210211 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |