IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5051525354 74>
Автор
Порака
KaTeNcE1111 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaTeNcE1111 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 19:34
Ni jas ne sum ja nasla a gubam nadez  i deka ke ja najdam, mislam deka mojata srodna dusa za mene ne treba da ima ni edna mana a jas na sekoj covek naogam manaBig%20smile
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2007 во 01:59
Gledano od toj aspek " Srodna dusa " nemozes i da ja najdes
zatoa sto kolku i da bide srodna sepak sekoj covek si ima po nekoj svoja mana vo samiot sebe,zatoa nee potrebno da gi gledas manite oti i nie sami sebe si gi imame i gi nosime vo nas!...

Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
carter Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Поени: 138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај carter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2007 во 03:04
pa srodnost e koga se soglasuvate vo recisi site nesta.a dosea srodna dusa ne sum nasol ama ne gubam ja nadez zs ne naogam mnogu mani kaj drugite.sekoj si ima mani
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај carter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2007 во 03:11
epa zatoa rekov deka ne naogam MNOGU mani.znaci sepak ima mani so mi smetaat
Кон врв
optimist Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2007
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај optimist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2007 во 10:47
   Srodna dusha e onaa koja ke ti gi istolerira manite i vrednuva doblestite.Lamp.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај carter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2007 во 18:32
e da.a za manite pa na primer karakterot.mislam koa rekov mani mislev na fizickite ili na primer govorna mana.ali za karakterot mi smetaat mnogu 
Кон врв
KaTeNcE1111 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaTeNcE1111 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2007 во 18:26

Site nie imame mani (mislam na karakterni mani), pa i nie sme za nekogo SRODNI DUSITongue

You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2007 во 18:32
Така е... И тој што ти е сродна душа ќе те сака баш таков каков што си.... Big%20smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај carter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2007 во 19:30
MOZNO E
Кон врв
Buki Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јануари.2007
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2007 во 22:11
Во право си така е... Јас сум многу чуствителен се предадов на една девојка и тоа цел и дадов лубов се се сто и требасе, ја сакав повеце од себе но знаеш многу ме повреди... Замина со друг од моето училиште можеби е кај мене греската но се тешам што беше со мене една година и така... Но дали е фер тоа што го стори или можеби престанала да чувцтвува?
abe vidi vamu...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај carter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 00:02
epa bratko ne si trebal cel da se predades taka bolkata e uste pogolema osobeno ako te ostaila za drug od tvoe uciliste...
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 09:05
Понекогаш одговорите лежат длабоко во нас, но не сакаме да ги најдеме и видиме, плашејки се од чувството на вина кога ќе дознаеме..Вака најдобро фрлете ја топката на друг и соочете се со фактот дека сме сите безгрешни..
Кон врв
strurcence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јануари.2007
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај strurcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 22:42
Smile Srodnata dusa vo zivotot moze da ja najdeme i poveke pati. Zaprasajte se samo kolku pati sme se zaljubile i sme pomislile deka bez taa licnosti ne bi mozele da ziveeme. Ednostavno kazano srodna dusa ke ni bide onaa licnost pokraj koja ke odlucime da go pomineme ostatokot od nasiot zivotTongue
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 22:51
i koga si tazen ke te nasmee
i kosi si radosen ke spodeli
i koga si prazen ke popolni
i koga gresis ke te popravi
i koga ke preteras ke te opomene
i koga ke potkleknes ke te podigne
i koga na nea ke pomislis ke zazvoni

srodna dusa......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5051525354 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.