|
FILM SNIMAN SO FOTO KAMERA |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ideata mi e od poodamna (1999..) , no so filmska traka skapo mi bese da go izrabotam...
taka da digitalizacijata mi dade sansa vo 2005..pa se smetam za pioner u vakva rabota kazete nesto povekje ?? Изменето од moz pos - 05.Јануари.2007 во 16:48 |
|
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nesto poveke!:)
super ispadnalo... na momenti dobivam vpecatok deka e koristena video kamera so naknadno "izretceni" frejmovi koga izleguva od fakultetot i sednuva vo avtobusot na primer... ne e ova negativen komentar, naprotiv... za tie momenti stvarno si se iznamacil, no i drugite vo koi go shetash pogledot samo niz edna fotografija odlicno si gi sklopil sto oprema koristese? i koj program go koristis za montaza? |
|
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e do opremata :)
DO TRPENIETO E.... P.S. - aparat so manuelen fokus ( bilo kakov, zatoa sto rikaat...) ako koristis canon pr.350D, 400D - imas max 50000 ckrapnuvanje pred da ti rikne shutterot (a toa tuka da se smeni bi kostalo del od nov DSLR aparat), za 3 min sto gi gledas bea napraveni 10000 fotografii :)) - bilo koj program za montaza (na sliki ili zvuk) audiotracker, adobe premiere.... - dobar procesor ( za lugje so pogolemo trpenie i ova moze da go iskompenziraat so poskromna masina:) ) Изменето од moz pos - 05.Јануари.2007 во 18:03 |
|
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok, fala za (pre)opshirniot odgovor
jas bash sega se zamaram so premierot , sakam da stavam nesto na youtube(nisto vo vrska so fotografija), pa gledam deka samo divx/xvid prifakaat... koj ke ceka da se komprimira... |
|
moz pos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:)
da znam kako e.... aj pa pisi sto kje stavis.... nema veze dali e povrzano so foto... Mozda vo idnina kje ima i video.idividi.com.mk |
|
Igor-T
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 622 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas imam ULTRA kratko filmche snimen so DSLR.
Aj da vidam kako ide toa so YouTube pa kje pratam link. :) Igor |
|
Igor-T
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 622 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go staviv na RapidShare:
http://rapidshare.com/files/14186854/_About_the_Coffee__-_by_Igor_Trajkovski__c__2006_-_ORG_Punches__Xvid_2000kbs__-_Contact.avi.html Silent movie. Kako shto rekov ULTRA kratko i samo 4.5 MB :) Enjoy! Igor Изменето од Igor-T - 31.Јануари.2007 во 04:07 |
|
moz pos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej super e :))
bas mi se svigja.. kratko epten... Se gleda deka e snimeno so neprofesionalni akteri ...Malku na niv treba da porabotis...Zdrveni se i so zabelezitelen osmeh i neseioznost vo seriozna situacija... Vo globala super e...Prodolzi samo taka... Kaj go najde crno/beliot filter?? Dobar efekt :) skoro original |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |