![]() |
|
Кој тим го мразите најмногу? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 25> |
Автор | |
B0JAN ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
epa toa ti e , mentalitetot im e takov
![]() ![]() |
|
![]() |
|
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
AMA I MILJARDERITE NE GI KUPUVAAT RODA UTREHT HERENVEN I MN DR TUKU GI KUPUVAAT VEST HEM PORTSMUT I DR PA DURI I CELZI OD PROSECNA EKIPA STANA VELESILA PORADI PARITE.PA SFATETE NE IGRAAT SITE OD LJUBOV KON FUDBAL TUKU IGRAAT ZA PARI.CIM ASHLEY COLE OD ARSENAL OTIDE U CELZI ZA PARI TOGAS SO KE ZBORIME ZA HOLANDGJANITE
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
alo kaj zabegavte
![]() ![]() |
|
![]() |
|
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
UZIVAJ MRZI SI GI
![]() ![]() |
|
![]() |
|
B0JAN ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
toa da ali ako gi mrazis ajax , zasto ne i feyenoord .pa oni dadoa poveke igraci poslednive nekolku godini...
|
|
![]() |
|
UFFFFF JA FEYNORD GI MRZAM OD HOLANDIJA
|
|
![]() |
|
pa stvarno , prodadoa poveke igraci nego ajax vo posledno vreme...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
zasto da mrzis nekoj tim ne mi e jasno
nesum cul dosega izraz antifan |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ok ako taka mislis...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
mislam
ANTIFANOVI ova e mesto za vas |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zrkac ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
гоооооооооол
|
|
![]() |
|
epa misli ... jas neam protiv...
|
|
![]() |
|
more ja od denes ke gi mrzam i baern.me poebaa po 3 pat po red sportska.svabi glupi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hahaha, dobra konstatacija
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |