|
Што е поарно, да си арен или лош со жена? |
Внеси реплика | страница <12345 14> |
Автор | |
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Citam i se cudam, ako stanuva zbor kakov treba da bide mazot so zenata vo brakot, za da nekoj donese odluka kakov treba da bide , znaci prvo nema svoe jas, vtoro vleguva vo nekoj programerski brak kade nema ljubov....
I mazot i zenata treba da si se takvi kakvi se... Ne moze sega mene nekoj da mi rece , ama pravi vaka, i poveke ke te saka maz ti, bla bla bla....i ako jas trgnam po nekoj takov pamet, ne bi bila jas Sekoja izgradena i zrela licnost znae kakva da bide sprema licnosta sto ja saka. |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво нешто објактивно и конструктивно да прочитам... Браво Бутел
|
|
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So zena treba da se bide Maz Vistinski Maz e onoj koj znae da ja pocituva zenata,da ja zadovoli no i da ja iskritikuva
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би било забавно да се прочитаат мислења на тоа прашање. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
sentry
Нов член Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bez razlika, tuka se spomnati dva stereotipa koi shtom ke se pojavam jas pagjaat vo voda. Prostete za samobendisanosta i analizata no, ova e fakt, bidejki ne sum
edinstven. A tipov shto ja otvoril temava, kakov i da e, definitivno
curata go izvarala so nekoj kako mene i egoto mu e povredeno, pa bara
nekakvo opravduvanje.
p.S. Izvin brat, takov sum jas, nishto lichno, sama se podade nemozeshe da odolee, probav da ja zadrzam no, sepak se pojavi ti i tebe ti se vrati zatoa shto taa beshe so mene, koga povtorno ke zaminesh, povtorno ke me pobara. Изменето од sentry - 25.Јануари.2007 во 23:42 |
|
elite sentinel
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Covekot koj saka da praktikuva dobrina sekogas i sekade neizbezno ke se najde ozalosten megu mnogute losi luge . Pa za toa neizbezno e da nauci da ne bide dobar pa vo zavisnost od situacijata i potrebata na slucajot da go primeni potrebnoto. Rekol ednas eden covek . Pa mislam deka e korisno ova . A raka na srce i zenite znaat malku da zabegaat od kolosek pa treba metoda za rabotite da si dojdat na mesto i srekno da si ziveeme.
|
|
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne treba da pides predobar so nikoj.se vo odredeni situacii.dobriot i glupiot se isti.za da uspees treba najprvo da gledas za sebe a posle za drugite.ova ne znaci deka treba da bides los so zena ali znaci deka pa ne treba da bides pa i stalno dobar.treba da se saka, pocituva i pazi ali pa treba i da se kritikuva
|
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako bide los so mene PA PA, nema da go trpam ni malku |
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a moze bi on toa i go saka?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so zena treba da se bide fino-grub,slatko-gorcliv,glupo- pameten,...i na kraj sekogas na site nejzini komentari zabeleski primedbi,,,da i vika ,,DA BE ZLATO IMAS PRAVO,,
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti stalno i vikas ,,DA BE ZLATO IMAS PRAVO,,??
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be,,,jas prenesuvam ona sto se zbori megu zenskiot svet
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj zboruva?
ne e tocno ne se slusat megju sebe |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |