|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика | страница <1 185186187188189 1762> |
Автор | |
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
??? KOJ SE RCKA??
|
|
tacna
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Bermuda Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PITU SO MUKI NA CHAT
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoj na rabota go bolelo glavata ... - sto e kolega??? - glavata me boli...!!! - ami zosto ne si odis doma... gledas denes sefot ne e tuka!!! - more ... arno mi velis... !!! I si zaminal doma ... i evego odma nazad... - sto se vrati ?!@*#$( - JAS GLUP ... TEBE TE SLUSAM .... KOGA OTIDOV DOMA ... ARNO STO NA SEFOT MU GI POZNAV CEVLITE... ZIV KE ME FATESE... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve eden zbor ... koj moze da ima golema jachina .... Direktorot bil so sekretarkata ... kutriot stomakot go sobral.... sto poveke da se pokazi... a sekretarkata : - vleze? - daaaa... - LELE DIREKTOREEEE.... ME IZGOREEEEEE.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
tacna
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Bermuda Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRAVO BE MARCO RAZVEDRI NE MALCE
NA CHATOT SE VZESTI ATMOSVERATA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MI SE ISPUSTI: LELE KOLKAV EEEEEEEEE.... prim.prev... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TAKA E ... EVE POCNAV LAPSUSI DA PRAVAM ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uff,eve me i meneeeeeeeeeee
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo nekoja fabrika imalo nekoja mnogu opnata zenska... i koga ke pominela niz halata... so gradite ... pravela FRCA-FRC ... FRCA-FRC... ludjeto padjaat od skelinja... si udiraat po prsti.... nekoj so cekan po glava ... i se pozalile kaj direktorot... mnogu bolovanja... I direktorot ja viknal: - vidi... ima golemi zabeleski na tebe.. ludjeto se ispotepaa.... zaradi gradite .... taa: - ami ako e za gradite... EVE GI VADAM ... PLASTICNI SE !!!! direktorot gi vadi vilicite i gi frla na tepison: - EEEEE.... TOLKU VREME GI KASAM ... NEZNAEV DEKA SE VESTACHKI... !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZESTOKO...ZESTOKO.....ISKRI LETAAT
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VAL... KE SE SPOBUDALAM OD BOITE ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAPISAV NEKOI VICEVI I NA PRETHODNATA STRANA...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OD MOITE LILJAKOVI BOI,MARKOOOOOOOO
|
|
|
|
tacna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A AKO SE SRETNAT I PERDUVI KE LETAAT
|
|
Внеси реплика | страница <1 185186187188189 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |