![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 121122123124125 473> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
edna kokoska
![]() eden Dean ![]() i se razbira...toj so za zal ne e na 2 min. od mene tuku 2000(tuka nekade) ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Ми фалат многу членови од форумов
![]() Ми фали дечко ми.... ![]() Ми фали школото ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
nisto posebno...samo Marin...koj e daleku.....
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
lele, jas izgleda na nikoj ne mu nedostigam...
![]() ![]() ![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
не е вистина
![]() мона,калина,бејбиблу,бигкис.......и др
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Ај вака сега да се разбереме.... Јас кога викам сите еве на кој све мислам:
Калина babyblue natalija Dana Mona Liza Flipsi snegulka Plavusa Emus Alekta Ghost Delfin strumfeta Angle brza LouWeed engie SeXY plamenko ivancic emilija 90 Maro И други....... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Калина ја нема одамна
![]() |
|
|
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
a,jas ne mu falam na nikoj ,a? dobro,dobro,ama na mene mi fale edna zenska!
![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Vo posledno vreme nikako da se pogodime site zaedno
![]() Mene najveke mi fali kako i sekogas Flipsi, nemozam ni 5min da izdrzam bez nego ![]() ![]() ![]() Posle Big Kiss, Kalina, Snegulka, Mona Liza, Emus, Plavusa, Ghost, Delfin, emilija_90, natalija i dr. ![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
I mene mi fali Babyblue
![]() ![]() ![]() ![]() Potoa site bidejki odamna ne sum bil na forum ![]() Emus, Kalina, Plavusa, Mona LIza, Big Kiss, Bone , Snegulka itn ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
i vie mene mi nedostigavte dusicki
![]() ![]() ![]() a pod site podrazbiram: Big_kiss, emus, kalina, babyblue, flipsi, snegulka, mona liza, emilija_90, ivancic... i mnoooooooooogu drugi
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
znaci kako sto gledam na mnogu sum i nedostigala i bas me raduva toa
![]() ![]() ![]() Epa vaka sega na mene e redot da si kazam koj se mi nedostiga od forumdziite...Znaci pocnuvam so najvaznite forumdzii sto mi nedostigat u momentot :BiG KiSs, babyblue, KaLina, FLipsi, Emus, plavusa, Snegulka, Emilija_90, Strumfeta, engie, Dana, bone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tie sto ne gi spomnav denes znaci deka preku licna poraka sum si pravila muabet i deka se e u red ![]() ![]() ![]() ![]() gushki za site vas moi prijatelcinja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
|
|
![]() |
|
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Kaj ste bre ludje i mene site mi falevte
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 121122123124125 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |