|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 5051525354 74> |
Автор | |
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ni jas ne sum ja nasla a gubam nadez i deka ke ja najdam, mislam deka mojata srodna dusa za mene ne treba da ima ni edna mana a jas na sekoj covek naogam mana
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledano od toj aspek " Srodna dusa " nemozes i da ja najdes
zatoa sto kolku i da bide srodna sepak sekoj covek si ima po nekoj svoja mana vo samiot sebe,zatoa nee potrebno da gi gledas manite oti i nie sami sebe si gi imame i gi nosime vo nas!... |
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa srodnost e koga se soglasuvate vo recisi site nesta.a dosea srodna dusa ne sum nasol ama ne gubam ja nadez zs ne naogam mnogu mani kaj drugite.sekoj si ima mani
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa zatoa rekov deka ne naogam MNOGU mani.znaci sepak ima mani so mi smetaat
|
|
optimist
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srodna dusha e onaa koja ke ti gi istolerira manite i vrednuva doblestite..
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da.a za manite pa na primer karakterot.mislam koa rekov mani mislev na fizickite ili na primer govorna mana.ali za karakterot mi smetaat mnogu
|
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site nie imame mani (mislam na karakterni mani), pa i nie sme za nekogo SRODNI DUSI |
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е... И тој што ти е сродна душа ќе те сака баш таков каков што си....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOZNO E
|
|
Buki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 30.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во право си така е... Јас сум многу чуствителен се предадов на една девојка и тоа цел и дадов лубов се се сто и требасе, ја сакав повеце од себе но знаеш многу ме повреди... Замина со друг од моето училиште можеби е кај мене греската но се тешам што беше со мене една година и така... Но дали е фер тоа што го стори или можеби престанала да чувцтвува?
|
|
abe vidi vamu...
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa bratko ne si trebal cel da se predades taka bolkata e uste pogolema osobeno ako te ostaila za drug od tvoe uciliste...
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Понекогаш одговорите лежат длабоко во нас, но не сакаме да ги најдеме и видиме, плашејки се од чувството на вина кога ќе дознаеме..Вака најдобро фрлете ја топката на друг и соочете се со фактот дека сме сите безгрешни..
|
|
|
|
strurcence
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srodnata dusa vo zivotot moze da ja najdeme i poveke pati. Zaprasajte se samo kolku pati sme se zaljubile i sme pomislile deka bez taa licnosti ne bi mozele da ziveeme. Ednostavno kazano srodna dusa ke ni bide onaa licnost pokraj koja ke odlucime da go pomineme ostatokot od nasiot zivot
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i koga si tazen ke te nasmee
i kosi si radosen ke spodeli
i koga si prazen ke popolni
i koga gresis ke te popravi
i koga ke preteras ke te opomene
i koga ke potkleknes ke te podigne
i koga na nea ke pomislis ke zazvoni
srodna dusa......
|
|
Внеси реплика | страница <1 5051525354 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |