![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() Испратена: 29.Јануари.2007 во 08:33 |
БУЧИНСКОТО КАЛЕ - АНТИЧКИ ГРАД АЛКОМЕНА ТВРДИНА НА МАКЕДОНСКИТЕ КРАЛЕВИ АРТЕМИС, ХЕРМЕС, АГОРАЕУС и ХЕРА ИЗГРАДЕН ВО ВРЕМЕТО НА ФИЛИП - II МАКЕДОНСКИ ОКОЛУ 350 г. п.н.е., ВО ЧЕСТ НА МАЈКАМУ ЕВРИДИКА КОЈА Е РОДЕНА ТОКМУ ТАМУ !!! WEB SAJT: http://www.alkomena.00freehost.com/naslov.htm ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() |
MARKO,CESTITKI I ZA OVAA NOVOOTVORENA TEMA... RESECT. IAKO,JAS LICNO NEMAM BAS POZNAVANJA....KONKRETNO ZA OVAA TEMATIKA OD ISTORIJATA....
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() |
BLAGODARAM ZA KOMENTAROT VAL ... I STO DADE PRV KOMENTAR NA TEMATA ...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ФОРМИРАНО Е ЗДРУЖЕНИЕ АЛКОМЕНА - БУЧИН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() |
Браво браво
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Alkomena e gradot kade vojskata na Aleksandar II se odmarala .... i tamo imalo kamp za obuka na vojnici.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Марковски ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 32 |
![]() |
Хера - македонска кралица
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Кръвта вода не страва" Венко Марковски
|
|
![]() |
|
![]() |
zdravo markovski ... drago mi e sto ja poseti ovaa tema ..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
zdravo markovski ... drago mi e sto ja poseti ovaa tema ..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() |
Mozesh li da napuishesh neshto poveke za ova,bash me zainteresira
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
http://www.alkomena.00freehost.com/naslov.htm
|
|
![]() |
|
![]() |
|
maced_onian ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 61 |
![]() |
Марковски не случайно го споменава това. И децата знаят, че Хера е гръцка богиня, а не македонска кралица?!?
Другите неща няма какво да се коментират. Доста развеселяват! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Zdravo Beleg... ke ti pratam nekoi materijali ... sega sakav samo vo javnosta da izleze deka se formira zdruzenie za makedonskiot anticki grad Alkomena.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |