|
Снаа и свекрва |
Внеси реплика | страница <1 34567 15> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najvazna rabota e da snaata i svekrvata ne bidat zaedno vo edna kujna... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e za detali me biva..... a telentot za zboranje mi e nasledstvo od dedo mi... edna ekipa koga snimase dokumentaren film... bea kaj nego na ruchek... i im kazuvase deka toj e "doncho - stipjancheto"... i normalno tie poveruvaa.... i ke go snimaa ... za dokumetarec... isto i jas "marco_antony"... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marko,interesna tema...nemozam da ja zaobikolam... Respect... Snaa-svekrva,vecna polemika...vecna konfrontacija.....
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka ova e toa sto treba da e kazano ,apsolutno si Teta vo pravo,jas nemozam da zamislam prioritet da mu e majka mu, a vamu zena so koja treba vek da vekuva i maloletni deca koi treba da se izvedat na pat
|
|
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SnaA i svekrva...NE,ZAEDNO... NE,VO EDNA KUJNA...NIKAKO.... SAMO ODVOENI...SVETOVI....VO ZAEDNICA,TESKO DEKA BI SE NASHOL ZAEDNICKI JAZIK...SEPAK GENERCISKIOT JAZ...E PRESUDEN ZA NEDORAZBIRANJATA MEGJU NIV.... |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SO OVAA TEMA GO ZATVORAM PRVIOT CIKLUS NA PISUVANJE NA TEMITE.. ZA TOA MI TREBAA OKOLU DVA CASA... JAS KE KAZAM OD MOJA STRANA .... ONA "MAMA" .... OTKAKO COVEK KE SE OZENI ... TREBA DA GO OTFRLI.... I SO ZENATA DA SI GRADAT SVOJA IDNINA.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
svekrvata sekogas treba da se slusa i postuva,,posebno ako se pogodi fizicki pogolema od snaata
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesen komentar... AKO E TAKA ... TESKO NA SNAATA ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima edna rabota sto ne ja imam spomnato ... obichno svekrvite ... taka da gi narecheme ... najloso e ako se od staroto kino... pa samo kazuvaat za recepti kako pravele ova-ona... kako vezele, pletele.... sekoja svekrva treba da bide sovremena ... da znae koga treba da e prisatna ... za da gi povardi decata .... koga da pomogne za ruchek ili slichno ... i koga da se izgubi... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
strurcence
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Do DELFIN
se slozuvam so tebe mnogu dobro kazano
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZDRAVO MARULA.... NE USPEAV DA NAJDAM STO KAZAL DELFIN ??? POZDRAV.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да се согласувам дека жената е секогаш во право .....освен кога не е во право
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POZDRAV DELFIN ... DRAGO MI E STO SE JAVI... NA FENIX ... IMA GOLEMI POFALBI ZA TEBE.. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро утро , снаите и све кривите се одлична тема за почеток на денот...
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |