![]() |
|
Christina Aquilera или Shakira? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |
kelly ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 23.Јануари.2007 во 21:43 |
dve extra popularni singers on this world!!!
i dvete izgledaat super no .....................
kazete go vaseto mislenje po sto se razlikuvaat ovie 2 peacki Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 17:03 |
|
![]() |
|
zrkac ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
според мене шакира има подобар глас подобри песни а и македонка е |
|
![]() |
|
rebel kid ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
nikoj od ovie dve:) a od kaj deka e makedonka?koj te lazel?:D
|
|
If I only hadn't cut off my hair, I'd choke you with all my dreadlocks.
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
shakira me nervira epten...onaa drugata isto...samo ednata poveke se trese a drugata e po plavusa...eve razlika
![]() p.s da be makedonka e...baba i imala bavca odma do bavcata na dedo mi u istoto selo... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
i mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
sakira poubavo go frcka gazeto
a i poubavo pee |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zrkac ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
се збори а и на некои нејзини сајтови кај шо ја има нејзината биографија пишува.мислам дека баба и била македонка има и тема на форумов за тоа |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
abe da..na baba i vtora bratucetka bila makedonka i nie digname uzbuna kako ona licno da e rodena u strumicko i da sadila piperki so baba i...golema rabota
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
е глупо е да |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Шакира.... Боље е... И Кристина ја сакам али помалку.... Разлики... Шакира игра многу боље....
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
za mene "bolji"(da ne recam podobar)glas ima christina...ali stvarno mi odese na zivci...abe znaes so e barem slicno megu niv?so nemaat granici do kaj ke odat(upropastuvajki i muzika i se zivo)za pari...ednata use da pocnese da se e.. na scena,sea izigrava svetica kao demek soznam se vraka na ona so bila...shakira pa se trese ko da ne kazam so u ladna voda
![]() shakira makedonka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ja da ti kazam sum poveke za Nelly Furtado, ako nisto drugo barem ne trese gaz ko onaa Shakira ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne slusam shakira od nikogas,napisav i pogore deka mi odi na zivci...a inace i nelly furtado se rasipa so posledniot album,pocna da trese g'z...poarno bese po ok sea e kako site drugi...bljak...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |