|
Алфа и Омега, Почеток и Крај |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRIJATEN DEN !!!
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav, marko... Иако делумно се сложувам со тебе, мислам дека не си ја испитал доволно сериозно христијанската објава, за да можеме да комуницираме на разбирливо ниво по таа тема. Очигледно тебе те интересира само науката, која Е ВАЖНА, но е само делче од нашиот универзум...
Чаос... |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav аџија .... jas nikade ne spomnuvav NAUKA ... vo sekoj sluchaj ... pozdrav, |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu pametno kazano |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Атеистичката „борба за опстанок“ е токму изворот на сето зло во овој свет...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blagodaram butel 2 ... pa zatoa ludjeto se karaat .... mislite se borat za opstanok.. mozeme da diskutirame i ponatamo... ako ima zelba od dvete strani ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku objavata na pravoslavieto ja znam bidejki i jas sum pravoslaven vernik... objavata e deka Isus pak ke se vrati... samo sto ne se znae koga ... i vo kakov oblik .. ili sto e toa... i site ke oziveat... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo seta Svoja Slava i Mok...........
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не велам дека не знаеш ништо, туку дека не си ја проучил доволно сериозно (можеби грешам, но така ми се чини...) Затоа си толку далеку отиден трчајќи по честичките, атомите и молекулите, од дрвата не гледајќи ја шумата. А некој и нешто сепак стои зад сиот овој ред... Не може саатот на плажата (повторно!) да се направи самиот од песокот... Туку само може тој со текот на времето да се распадне и да стане прав... Тоа се физичките закони, затоа не вреди да се убедуваме во спротивното...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така е аџија ... вчера зборувавме за хаос... а денес за хармонија... велиш далеку сум заминал... а јас всушност мислам дека отидов кон изворот... само една православна мисла ќе ти кажам НЕМОЈ ДА СУДИШ !!! темата ја отворив со цел да не се караме со било кој ... да гледаме во што сме слични , а не во што сме различни... ЗОШТО ТОА ТИ ГО ВЕЛАМ? Затоа што се додека оваа ентропија од мисли, не запре ... се додека сите ... ама баш до еден ... не дојдеме до една иста мисла ... ние не можеме да го исполниме ГОЛЕМИОТ ПЛАН... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna prikazna od Isus... toj zboruval vo paraboli... Zrnoto pcenica ... moze da ima tri sudbini.... - da padne na patot...da bide sogazeno... - da padne medju trnje... i - da padne na plodna pochva... onie koi minuvaat i slusaat .... mislat.... golema rabota kazuva za pcenicata ... toa site go znaeme... onoj koj sto e vo negoviot krug slusaat: - ako znaenjeto padne na patot ... ke go sogazat - ako znaenjeto padne medju trnje... toa znaenje nikoj nema da go ima - a ako znaenjeto padni na plodno tlo ... toa ke se razmnozi.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najvazna pouka e
PRENESI GO ZNAENJETO sepak nekoj kje go iskoristi ahooooooooooooooooooj marko Изменето од anakin - 28.Јануари.2007 во 18:22 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo anakin .... drago mi e sto me poseti na temata .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
marko za razlikite vo religiite se vodat najkrvavi vojni so se ovie temi protiv tie nisto daj boze da zavrsi samo na prepukuvanje |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |