|
Пријателство меѓу маж и жена |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 45> |
Автор | ||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Продолжи така |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И ЈАС ИМАМ НАЈДОБРА ДРУГАРКА КОЈА И КАЖУВАМ ЕДНОСТАВНО СЕ АМА И ОНА МИ КАЖУВА И ЈА ТЕШАМ КОГА И ТЕШКО.МНОГУ ЧЕСТО СМЕ ЗАЕДНО И БИДЕЈКИ Е НАВИСТИНА УБАВА СЕ ПЛАШАМ ДА НЕ НАПРААМ НЕКОЈА ГЛУПОСТ ЗОШТО МИ ЗНАЧИ МНОГУ А ЗНАМ ДЕКА АКО СЕ СЛУЧИ НЕШТО ПОВЕКЕ НЕМА ДА БИДЕ ИСТО.
|
||
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa prijatelstvo sekogas zavrsuva so seks i zadovolstvo
|
||
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe moze da ti bide prijatel, ama ako se vljubi vo tebe i ti kaze go rasipa mlekoto na kravata, najnezgodno nesto e blizok prijatel koj ne ti se dopaga kako momce da ti izjavi ljubov.
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako dvete strani sakaat ne e grev... seksot e vo umot ... a ne vo alatot ... sepak mislam deka podobro e da imam vistinska prijatelka otkolku da se iseksovame ... da se skarame ... i da ne sakame da se vidime ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MOZE LI NEKOJ DA MI OBJASNI DRUZEWETO POMEGU RAZLICNI POLOVI AKO NE E DRUGARSTVO ILI PRIJATELSTVO ,STO E TOA ILI KAKO SE NAREKUVA TAA KOMUNIKACIJA?
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
познанство
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocen odgovor.3000000 za tebe
|
||
maca
Нов член Регистриран: 25.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prijatelstvo ne postoi kkoga togas eden ke pocne da custvuva nest
|
||
maca
luv ya!!! |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam edna prijatelka godini ... si se sakame ... pochituvame... a sex-ot moze da go zezne prijatelstvoto.... sepak podobro mi e da mi e prijatelka.... inaku ja sakaat kako osoba i maskite i zenskite... i stalno okolu nea ima mnogu ludje ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
strurcence
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA MOZE DA POSTOI PRIJATELSTVO POMEGU MASKO I ZENSKO SAMO STO GRANICATA E MNOGU TENKA
|
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da,sekako deka moze.
Ova go zboruvam od licen primer. Imam drugar so kogo sme od zabaviste. Vo medjuvreme stanavme i rodnini(toj se ozeni so moja bratucetka). Sega ne se gledame tolku cesto zatoa sto toj otide da raboti vo stranstvo,no koga ke se vidime i pocneme so muabeti.....isto kako da go prodolzuvame muabetot od vcera. Ja imam taa sreka da imam poveke maski drugari otkolku zenski. |
||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |