|
Што ако девојката е нерасположена за секс |
Внеси реплика | страница <1234 20> |
Автор | ||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e raka ti davam za ovoa so go kaza znaci kako go pogodi ona "pa mislam deka nekogas zenskite namerno praat taka" jas sum bas takva licnost eve si priznavam
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас имам намерно така направено неколку патти ама Боне е у право ако се погоди некој фјум после си го менувам ставот дек не можам или сум уморна!! Значи се зависи дали ке те убедии и ке те запали
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, најинтересно е кога не инсистирам. Ме утепува од мазење. А ако она не е расположена, има и други денови, ама сепак ќе пробам да ја расположам, што најчесто ми тргнува од рака, но не секогаш. |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи, како што читам овдека сите машки не би инсистирале... Браво... Тоа е добро
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
centar
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na zenata i treba neznost i koga e i koga ne e raspolozena za sex.Siluvanje ne odi vo prilog nikomu.
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно така и дури ако не ја присилуваш и си нежен може и да се предомисли
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema seks i tolku ...palomicka vo raka i samodoprinos na kanalizaciona mreza ..mnogu ednostavno
|
||
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
||
zrkac
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќотекот
|
||
optimist
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj da e ke i se vrati
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
десанка под мене и фурам у веце
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лелелеее ејј ова ко пубертетлии кога се кријат у вц
поштуем
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe ne i se saka, ama fintata e da i se prisaka i koga nema da i se saka se nadevam razbirate me so sakam da kazam
|
||
|
||
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke ja raspolozam, lesno i ednostavno
|
||
dudenz
|
||
Внеси реплика | страница <1234 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |