|
Има ли тим со повеке титули од Р.Мадрид? |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | ||
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ABE OD KAJ DOJDE RAMOS?PA USTE SE FALITE DEKA E MLAD.PA OD MLADINSKATA SKOLA NA REAL DA NE E?A OD KAJ DOJDE REYES VO ARSENAL PA SEA U REAL?I AKO TI NE CITAS NOVOSTI DRUGI CITAAT.DANIEL ALVES GO BARA BARSELONA.A KAZI MI TI IGRAC OD REAL SO E BOLJE OD DANIEL ,ADRIANO ILI RENATO.
|
||
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I MISLAM DEKA SEVILJA MINATATA GODINA OSVOI UEFA KUP I SEA SUPER KUP NA EVROPA.REAL SO OSVOI???
|
||
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
carter, pa nemaat podobar od niv a izvini ama imas ispusteno , baptista od kaj go zemaa? od sevilla
e inace greska si pak, pa nemoj od real skola se raul bravo, pavon... hahahahhahahha ej a inace , kanoute e ok, ali on sam ne ucestvuva vo akciite, do nego se dodavaat topki ( asistencii ) za on da moze da dade gol... bar taka mislam... sea ke vidis za nekoja godina, vo sevilla ima eden 18godisen , diego capel sto uste sega so smetaat za idna dzvezda vo spanija , igra levo krilo, 100% real ke go pobara... i na kraj , pak od sevilla igrac ke zemat |
||
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imas pravo bojan.a kapel go znam i ja.i jas igram football manager.
|
||
Borce REAL
Сениор Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
raul gonzales od koja skola e izvini.
|
||
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
leleeeeeee raul gonzales.pa toj bese jak pred 4 godini.za kakva dzvezda go racunas ti???a ako zborime za mladinski skoli spored mene nema podobra od skolata na ajaks i na arsenal
|
||
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja te podrzuem T-viki samo mora nekoi raboti da si dojdat na mesto
|
||
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e za ova no coment
|
||
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
real skola ejjj . ti znaes li deka raul do 15 godini treniral za atletico madrid ama od tamu mu rekle deka ne go biva i ovoj otisol vo real pa od 15 godini e tamu. od skola na real, casillas edinstveno, drugite... tapaaaaa.
|
||
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e da.za ova so raul ne sum znael ali sea ke si znam.znaci edinsveno real skola vo istorijava e samo kasilas
|
||
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa da taka ispagja
|
||
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
CCC SRAMOTA
|
||
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
TEPMNnATOP
Нов член Регистриран: 17.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ne se buni.Real stvarno e najtrofeen klub vo istorijata.Ama od JUVE nema podobar tim na zemjinata topka. |
||
Hello.You have new MAIL!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |