|
ВТОР ПОГЛЕД II |
Внеси реплика | страница <1 23456 105> |
Автор | |
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaka e porealno.
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како, цијанидно или магентосано
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne nego kako bajka
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Porealnoto e porealno, a bajkata moze da bide uste porealna ako veruvas vo nea.
|
|
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во право си потполно боби, јас обидувајќи се да поравам црните површини долу сум претерал со цијан и не сум ги ни приметил ... захваљјујем
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne placi aj ce ti piseme nesto ... da ni ti bide prazen |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A zosto ne ja zatemni i pozadinata malku? Spored mene, toa bi bil ocigleden sleden cekor vo korekcijata. Inaku, situacijata e mnogu podobra otkolku kaj originalot, no i presvetla ta pozadina e poocigledna. BTW, Zatko, ne gledam pricina zosto ti bi ja ostavil "nesredena" fotkata. Ti barem ne si od onie sto se kontra-PS po sekoja cena. |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Janus
Сениор Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Originalot e vamu:
http://www.foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=21586 A jas bi ja obrabotil vaka: shadow/highlights levels color balance, 20% gaussian blur 1 pixel |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam kaov e orginalot
no spam vika " ova e mnogu haoticno i mu se vrti glavata na spamot koga ja gleda slikata" sega bev da vidam ne ne ne izgleda treba so ponezni boi Изменето од anakin - 28.Јануари.2007 во 18:05 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav .... za amater kako mene slikite mi se super... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
harmonija. bez napaden konrtast, gradacija vo tonot, so ritam...i ednsotavno prekrasno
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako li imate zivci da uploadirate sliki?
Ova ziv otok bilo :( original obrabotka Iskreno, ne gledam deka ogrlicata ovaka e pomalku istaknata otkolku na originalot. Upotrebeno: Levels (nepotpolna, polovicna, korekcija, za da ne preteram so kontrasti) Shadows enhancement (highlights ne cepkav) Selektiven USM (samo na ogrlicata, normalno so selection feathering) LCE so parametri 10/90/0 Pozdrav Изменето од Mire - 30.Јануари.2007 во 10:16 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |