![]() |
|
Што ако девојката е нерасположена за секс |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 20> |
Автор | ||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e raka ti davam za ovoa so go kaza
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
И јас имам намерно така направено неколку патти ама Боне е у право ако се погоди некој фјум после си го менувам ставот дек не можам или сум уморна!! Значи се зависи дали ке те убедии и ке те запали
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
|
Да, најинтересно е кога не инсистирам. Ме утепува од мазење. А ако она не е расположена, има и други денови, ама сепак ќе пробам да ја расположам, што најчесто ми тргнува од рака, но не секогаш. |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Значи, како што читам овдека сите машки не би инсистирале... Браво... Тоа е добро
![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
centar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
|
Na zenata i treba neznost i koga e i koga ne e raspolozena za sex.Siluvanje ne odi vo prilog nikomu.
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Точно така и дури ако не ја присилуваш и си нежен може и да се предомисли
![]() ![]() |
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Kockar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
|
Nema seks i tolku ...palomicka vo raka i samodoprinos na kanalizaciona mreza ..mnogu ednostavno
![]() |
||
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
||
![]() |
||
zrkac ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
|
ќотекот
![]() ![]() |
||
![]() |
||
optimist ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
десанка под мене и фурам у веце
![]() ![]() |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
|
Лелелеее ејј ова ко пубертетлии кога се кријат у вц
![]() ![]() ![]() поштуем
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
abe ne i se saka, ama fintata e da i se prisaka i koga nema da i se saka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
|
ke ja raspolozam, lesno i ednostavno
![]() |
||
dudenz
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |