IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 109110111112113 1762>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 15:45

Petak u paklu!

Jednog dana umre neki covjek i nade se u paklu. Kako je padao u ocaj, dosao je i prvi susret s necastivim.

Vrag upita, "Zasto si tako turoban?"

Covjek odgovori, "Sto mislis? Pa u paklu sam!"

"Pakao nije tako los, kaze vrag."U biti, dosta se zabavljamo ovdje dolje. Da li volis piti?"

"Naravno, kaze covjek, "Volim se opijati."

"E, onda ces voljeti ponedjeljke. Ponedjeljkom jedino sto radimo je opijanje. Whiskey, tequila, Guinness, razna vina, vrhunski likeri i piva. Pijemo dok ne povratimo i onda jos malo!"

Covjek zastane. "To zvuci dobro."

"Da li pusis?" pita vrag.

"Sto to uopce pitas!"

"Onda ces voljeti utorke. Nabavimo najfinije cigarete iz cijelog svijeta i pusimo dok nam ne ispadnu pluca. Ako dobijes rak pluca, ne brini. Ionako si mrtav, zar ne?"

"Vau, kako je to ludo!"

Necastivi nastavi. "Kladim se da volis kockati."

"Pa u neku ruku da, volim."

"Srijedom mozes kockati do mile volje. Bela, rulet, poker, snaps, remi, svejedno, sto god zelis. Ako bankrotiras, nema veze, ionako si vec mrtav.

Dal' se drogiras?"

Covjek odgovori, "Zar se salis?  Obozavam droge! 

Ne mislis valjda . . ."

"Tocno! Cetvrtak je dan droga. Posluzi se valikim zamotajima crack-a ili smack-a. Pusi marihuanu.  Fiksaj se do mile volje, ionako si mrtav!"

"Vau," kaze covjek, pocevsi se osjecati malo lagodnije u toj situaciji, "Nikad nisam mislio da je pakao tako zabavno mjesto!"

Vrag upita, "Da li si peder?"

"Ne."

"Eh, onda ces mrziti petke!"

ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 15:47
ClapClapClap....Liliiiiii.......LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL.......................
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 15:48
ХЕХЕХЕ...ВО КОНТЕКСТ НА ПЕТОЦИТЕ.....АЈ СЕА ДА ВИДИМЕ..........LOLLOLLOL
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 15:50
......kaj go izvadi ova......aj sea da vidime koj gi saka petocite.......LOLLOLLOL
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 15:50
Originally posted by kasper kasper напиша:

Originally posted by la fille la fille напиша:

Originally posted by kasper kasper напиша:

...devojce.....a zaso mi izgledas Ti taka prispivno?????????Big%20smile

denes ne sum so site kasperceConfusedne mi e pogoden denotConfused
.....abe mi deluvas stvarno prispivno....koga i da te citnam....mi doaga da si legnam so tebe.......LOLLOLLOL

so mene ili do meneLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 15:52
UTRE E PETOK!!!!!!!!!!!!!LOLLOLLOL
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 15:52
Devojce koj ti  go zeznal DENOV....
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 15:52
NE KAZUVA LA FILLE..I JAS GO PRASAV TOA.....LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 15:53
ETE LEGNETE SI SO KASPERCEEE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 15:53
BAREM DA IMA UBAV FINISH...DENOVVVVVVVVV
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 15:54
MI SE SMACI...
AJ USTEEEEEEE  10 MINUTKI
I ODAMMMMMMMMMM
Кон врв
Teta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Декември.2006
Локација: Malaysia
Поени: 3503
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 15:54
dobar den Big%20smile
A creative mind will always survive bad advice
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 15:54
..........JAS SI ODAM VAL, NEMA DA MOZAM DA SI LEGNAM........Big%20smileLOLLOL
...........DRUSTVO, CIAO I PRIJATNO POPLADNE......StarStarStar
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 15:54
Vall, 2 mi go zeznaa denot. mislam deka sum na rabot na nerven slomCryCryCry
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 109110111112113 1762>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.