![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7879808182 1762> |
Автор | |
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....samo da ve pozdravam....pokasno ako mozam ke ve druzam....
![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ТИ,ТИ СИ ГА УПОЗНАЛА,
ЈЕДНЕ ЛЕТНЊЕ ВЕЧЕРИ... ОН ,ОН ТЕ ПОЉУБИО, ДОК МОРЕ СЕ ПЈЕНИЛО... И ТИ СИ СЕ ЗАЉУБИЛА, МАДА НИСИ ХТЈЕЛА ТО, КРИВО ЈЕ МОРЕ.... СНАЈ ЛЈЕТО Ј ЕВАРЉИВО, А СРЦЕ ТИ ЗАВОДЉИВО... КУЧИ КАД СИ ДОШЛА ТИ, ЗНАЛА СИ ДА СИ У ЗАБЛУДИ... И ТИ СИ СЕ ЗАЉУБИЛА, МАДА НИСИ ХТЈЕЛА ТО, КРИВО ЈЕ МОРЕ.... А ТО ВЕЧЕ УЗ МОРА ШУМ , ОД СРЕЧЕ СВА СИ БЛИСТАЛА... ДОК СРЦЕ СЕ ПЈЕНИЛО.... КРИВО ЈЕ МОРЕ.... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
KOLEGAAAAAA
SAMO KE NI PEESSSSSSSSSS
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
КАКО СТЕ МИ ДЕНЕС ?
НЕ САКАВ МАРЕ СРЦА ДА КРШАМ... САКАВ ДА НАПИШАМ КОИ ПЕСНИ МЕНЕ МИ СЕ ДОПАЃААТ... ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
АКО ТОА ВЕ ПРАВИ СРЕЌНИ ..... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Се пее на увце тука???
![]() ![]() Добро утро гушкам ситеееее ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Zdravo PITU, poseben pozdrav do tebe. Samo ti si me spomnal ovie denovi...
Ti si mi vistinski drugar (brat)
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
znam pitu..tie pesni (spored mene)skrshija mnogu srcinja..budhish spomeni
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
le prrrrrrrrrrr..kade mi se gubish:))
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
NATUSHOT,MOJOT JANG
GUSHKM I
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ZDRAVO DJAKONDO....
PITU TE POCITUVA NAJMNOGU.....
REDOK VID NA COVEK E...
ZATOA SI GO SAKAM NAJMNOGU
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Мјау ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Сонценце мое од ЈИНГ ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Dobro utro
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7879808182 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |