![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7677787980 1762> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tuka sum....ne na chat....Bosic...a be glupo e na chaton..neli....ne se znae koj na kogo mu pisuva
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
еве за тие што неможете да ја слушате од работа
Look into my eyes - you will see What you mean to me Search your heart - search your soul And when you find me there you'll search no more Don't tell me it's not worth tryin' for You can't tell me it's not worth dyin' for You know it's true Everything I do - I do it for you Look into your heart - you will find There's nothin' there to hide Take me as I am - take my life I would give it all - I would sacrifice Don't tell me it's not worth fightin' for I can't help it - there's nothin' I want more Ya know it's true Everything I do - I do it for you There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Oh - you can't tell me it's not worth tryin' for I can't help it - there's nothin' I want more I would fight for you - I'd lie for you Walk the wire for you - ya I'd die for you Ya know it's true Everything I do - I do it for you |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
FALA,BOSIC..ME TOPIS DE...SO ZVUCIVEEEEEEEEEEEEE
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
а другиве спанковци кај се
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SPIJAT...KOJ ZNAE... A NIE,SAMICKIIIIIIII |
|
|
|
![]() |
|
Bosic do koga ke bides Bugarija..
Sama ke odis?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
па ако отидам утре понеделник се враќам....сама
|
|
![]() |
|
Blaze tebe,Bosic...ima site barovi i diskoteki da ti obikolisssssss
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
TUKA SUUUUUUUUUUUUUUMMMM.... AJDE VAL I BOSICH NA HIPERACTIVITY TEA ... VAL NEMAJ GAJLE... DENES KE BIDAM FURIO-FURIOZIS ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kakvi trevki ima vo ovoj caj ..MARKO... Ne mozam da BIDAM HIPERAKTIVNA..NA RABOTA |
|
|
|
![]() |
|
toa se trevki za hiper_motivation...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
i 24 SAATI ON LINE..marko.... 300 NA SAAT.....WOW |
|
|
|
![]() |
|
Tuka li ste....MY FRIENDS?
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7677787980 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |