![]() |
|
Кога ќе видите девојка како си ја чеша... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 12> |
Автор | |
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emi ja cesit sto da se pravi :) pa i mene nekad me cesit nekad i ne pa sam si se cesit pa i na nejze ako treba bi i ja pocesal ako pred mene vise namerno ja cesit:)
se znae vise sto se slucuva a toa nehigiena pa tie slucai na strana da gi trgneme :)
![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Koga ke vidam cesal ke i dadam
![]() |
|
![]() |
|
zadovolna ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
i se e*e i se place , pa zatoa se cesa
Изменето од Eleni - 25.Јануари.2007 во 01:29 |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Кога ќе видам некоја како си ја чеша, ми станува јасно дека има пицајзли.
|
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
КОГА ЌЕ ЈА ВИДАМ ДА СИ ЈА ЧЕША, МИ СТАНУВА ЈАСНО ДЕКА НЕ Е БАЊАТА ПОДОЛГО ВРЕМЕ.
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Si vikam: "Droljava fatila picajzli
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
i mene
![]() |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
srecka ![]() Група ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
ama ajde luge ako se ispoti na zeskovo mozi da pricesa ce se vozdrzis nema tuka na javni mesta da se blamiras, a mozi od nesto drugo da se izpoti ako vidis nekoj zgoden fraer
|
|
ve sakam
|
|
![]() |
|
CVETKO ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
srecke a dali tebe ti se slucuva toa so fraerive da se potis
|
|
![]() |
|
srecka ![]() Група ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
kakvo otvoreno prasanje, mi se slucuva i koga gi zamisluvam
|
|
ve sakam
|
|
![]() |
|
CVETKO ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
e toa se vika zdrav apetit za s..s
|
|
![]() |
|
dzuli ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Sigurno e bricena i pocnale da i rastat vlaknenca.Tamn rabota ako ja cesa od nemieno.brrrrrrr,bljak
|
|
Love is all around you,you just need to see it.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
.......................bi ja prashal,........da ne saka pomosh,....okolu cheshanjeto!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
ke ja prasam zasto se cesa, ako ne e nisto strasno, ke i ponudam nekoj drugar sto odamna ne pocesal nisto
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |