|
Што е поарно, да си арен или лош со жена? |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej koj go smisli prasanjeto
pulicerova nagrada za nego |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
raging bull 1
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam shefe ama mislam deka e nekoj selski prekar.....
ili bolvi?????
ili nesho gi bolit????
ama aber nemam ... za zborot...
a za zena pa se razbira......tepaj da te slusha ebi da te saka.....
QUOTE=ivin]ШТО ЗНАЧЕЊЕ ИМА ЗБОРОТ ,,БОЉЕ,,?[/QUOTE]
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sigurno ke te slusa i ke te saka
|
|
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moe mislenje e deka ne e sekogas podobro da bides kreten no i ne e bas najdobro da bides i naiven i glup. So znaci treba da si izmegu bideki ako gi preteras i dvete necini.Ako si kreten ke te neki ili ostavi ako si naiven i glup ke te gazi ili voopsto recka nema da ti mava. Treba da bides kvalteten na svoj nacin. Mozebi da si interesen, pozitiven lud i nezaboraven poke pasova nego kreten ili naiven.
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temava uspesno ke bese posetena ako mesto zena stoelo maz
DALI E ;;bolje,,DA SI DOBAR ILI LOS SO MAZ? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be pederski temi
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj i da ja otvoril temava mora da e ,,zenomrzec,,koga neznae sto e podobro za edna zena a poloso za eden maz
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срциња гледам дека ве иритираат вакви теми..Ќе биде разгледанио со Делфин и ако се согласиме иде под клуч, зашто навистина нема смисла темава..
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e fer za temava da se stavi pod kluc,,,sepak da se otvori tema so vakov naslov treba covek da se utepa od mislewe i na kraj da mu tekne...
Изменето од ivin - 23.Јануари.2007 во 17:55 |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повели отвори иста ваква тема со друг наслов ќе ми биде задоволство
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bolat
no ako se ima v predvid deka ZBOROVITE SE NESOVRSENI SE RAZMISLUVA NA SOSEM DRUG NACIN Изменето од anakin - 23.Јануари.2007 во 19:51 |
|
|
|
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne site zeni' jas ne trpam maltretiranje, a kreni raka gotovo e.
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако воопшто гледаме објективно...НИЕДНА жена не сака насилство и малтретирање
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |