![]() |
|
Дискотека од 1 милион евра во Охрид |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Автор | ||
Borce REAL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
raging bull 1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
|
bore dete golomeshe....morat prvo nashive da gi navlecheme na diskotekata a posle drugite....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
abe ova ko biznis so droga mi zvucit
![]() ![]() ![]() |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Па немам ни намера да глумам странкиња кога пред се си го почитувам потеклото..
А како си запнал со странците, како те читаат нашиве луѓе да не ке ја затворите брзо брзо ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Borce REAL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
|
a od kaj ne znaes deka ne e biznis nemozes da znaes. ![]() |
||
![]() |
||
|
nemaj gajle ke vidis deka ke ima i od ohrid narod.ama sepak mislam deka nema da ima seljaci poso sepak ke e malce po kulturno mesto |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Леле кога ќе дојдам...Немој и двајцата мислев на Карнатион и Наум да сте ме терале да влезам во дисконо, оти пердуви ќе летаат...НЕ ВЛЕГУВАМ.....
Нека го пунат со странци ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
abe nate ti si od republic of vevcani,za tebe ne e problem,ama za nas...
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Абе карнатион бејб не се секирај ќе ти иштанцаме и тебе пасош по фамилија и ете и ти ќе си странец
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Борче, јас сум родум од друга држава, према тоа, верувај ми нема потреба да глумам и нема шанси да ме познаете, странќиња со Скопски манири ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Нели Карнејшн и Наум??? |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
provereno
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ok ako mislis deka e taka -taka neka e
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |