|
Какво образование имате? |
Внеси реплика | страница <1 678910 20> |
Автор | ||
UK25
Сениор Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ehhh...eve vi edna teorija ....a zvucci vaka ....znacci se e dzabe ...sekoe skolo e nedovolno e malo , ako se nema najbitnoto skolo , a toa e skoloto na zivotot ...skoloto na ulicata ....znacci moze da imate 20 diplomii ..ako ne znaete kako da komunicirate so obicniot narod se vi e dzabe ...znaete ima eden stih koj vika .....znacci ako uspeess da so kralevite bidesh kral ..a so skitnicite skitnik...so rabotnicite rabotnik....se ke bide tvoe ...
|
||
......
|
||
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Problemot e shto denes, mnogu od generaciite se zhrtvuvani kako nikoi do sega....... Jas spagjam vo edna od tie..... I od kako zavrshiv se chuvstvuvam kako americhki debil, iako jas po samoinicijativa si se nadograduvav vo onie oblasti kade shto mislam deka treba toa da go pravam......... No zatoa ostanatite se uzhas, mislam na onie koi ne sakale da se nadograduvaat i na onie koi toa go nemale kako mozhnost............ Treba neshto pod itno da se prezeme za ova.......... |
||
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
||
raging bull
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EVO PREVZEMAME ...NE SE NADOGRADUVAJ POVEKE MOLIMTE ....OD "NAPREDOKOV" SHO NI GO NOSIT NASHIOV" STRUCHEN KADAR" MI E PREKU.....ABE SHO E RABOTAVA????? ZS VO MAKEDONIJA KADAROV SE MISLIT VISOKO OBRAZOVAN????PR. VO EDNA KINA SHKOLKIOT DEN TRAE 14 SAATI PA SEPAK RABOTAT ZA 3-6 $ VO PROSEK DNEVNO????
KAKO SME TOLKU OBRAZOVANI A OLKU SIROMASHNI????
DALI GLUP CHOVEK MOZE DA BIDE BOGAT????NE BI REKOL.
MOE MISLENJE E DEKA SME EDNA OBICHNA NULA VO ODNOS NA OBRAZOVANIETO I SAMATA EDUKACIONA KULTURA......ABE AJDE DENES VO SEKOJ KLAS OD 30 UCHENICI 29 SE "SKROZ ODLICHNI"...PORANO NE BESHE TAKA....I POSLEM ISTITE TIE KE TI RECHAT ZAVRSHIV FAKULTET NA DRZAVEN ILI KAJ PRIJATELON MOJ SHO POCHNA SO BINGA IDR.RABOTI FIJAT--VO FON ....I KE DOJDAT DA BARAAT RABOTA A KONKRETNO NISHTO NE ZNAAT,JAZICI PAK ICH....
KONKRETNO NA TEMAVA.....NIKAKO SME SITE OBRAZOVANI,PRVIN OD DOMA -SO OVAA BALKANSKA KULTURA,PA NI ULICATA SO OVA MAKEDONSKO PODNEBJE,PA I SHKOLITE NASHI......
ABE IZBACETE JA TAA IDEA DEKA IMAME DOBRO OBRAZOVANIE....KAKO SITE EMIGRANTI RABOTAT KAKO ARGATI (99%)....NEMAME IZVOZ NA MOZOCI---KLASICHEN BRAIN-DREIN....OSTAJ SHO VE MAMET KO KE SE VRATET....SE SE ARGATI.....DA UCHIME I DA FAKAME CHEKOR SO VREMETO I DA NE SE PRECENVIME.....
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега сум средно и ми иде прилично добро....
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не писмен сум.
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pismena sum sega zasega osmo sum, posle ke terame gimnazija
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sea sum sredno... t.e. ekonomska...ne e mn.loso, ama moze i podobro.Super e so ne premestija vo novo skolo i pocnuvame od 8 - edna smena sme i sea imam poveke vreme za spienje ...
|
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
Ana_bt
Сениор Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega sum sredno gimnazija i prilicno dobro mi odi.
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Visoko,sega se mislam dali da odam nesto postdiplomski ili dokvalifikacija 4-ri semestri albanski jazikstvarno neznam sto da pravam
|
||
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Odi na postdiplomski
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
The Duke
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2007 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сега сум заебан јас сеуште средно,па би сакал факултет и пост-дипломски
|
||
I do not see why man should not be just as cruel as nature...
|
||
NoraM
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2007 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sum na fakultet.
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на факс иако вонредно и не го посетувам баш често бидејки ми е далеку
ама битно на факс сум!!!! |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |