|
Најдобар филм |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kingdome Of Heaven |
|
Helion
Нов член Регистриран: 21.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
film shto mi ostavil najsilen vpechatok e " Veshtachka inteligencija" i "Predator" prvot del i poveke filmovi od SF zanrot.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вештачка интелегенција е многу добар... Ама и жален
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
zrkac
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
предатор многу добар филм |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The Departed. Mnogu postuvam filmovi so koi drzat tenzija ama bas celo vreme ili so drugi zborovi koga ne znaes so ke se sluci. A ovoj film ako ne dobie nagrada e bogami krv ke padne
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moj film
sum vo site shest f**king dela Изменето од anakin - 26.Јануари.2007 во 02:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Највеќе што ми оставил впечаток филм е Троја, а филм кој највеќе сум го гледал е COOL RUNNINGS YA MAN
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Piratite od karibite prv del
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od poslednite Match Point mi ostavi vpecatok.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo posledno vreme najdobar film sto sum go gledala e notebook.....ama ako resite da go zemete, kupete si palomi za sekoj slucaj...
|
|
kuliraj
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam i jas slusnato deka e dobro filmce ama ne sum mnogu po romantikata.
|
|
|
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Perfume e mnogu dobar film idejata mi se dopaga
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
angelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
the godfather e najdobar film(malku 3 del ne e dobar).
nekoj scarface go spomna, i tamu pacino e dobar, ama kum mi e poubav. titanik ne e dobar film. |
|
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од горе наведените гласав за легенда за есента.интерсна сага за падовите и издигнувањата на едно семејство,
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |