|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика | страница <1 678910 1762> |
Автор | |
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala Cecka..
Ova e vekje treta tema... Morav,treta zaradi golem broj na postovi...neli,,blokira obicno...poradi br.na postovite |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo Val .. i cecka ..... Val ne sum zastanat od 18 casot ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hello,Marko...
Jas segaa,ama na kratko... |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu mi e drago koga ke ve vidam online....
eve se vrativ na Fenix.... ama da i kazam na cecka da ne druzi pocesto ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CECKA NEMA MNOGU VREME......
I koga sum na forum, nacesto citam so toa vie praite preku den....kako se zabavljate...i...
umiram od maka so nemozam da sum so vas.....
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj kako moze... otvoriv uste edna tema ... ZIVOTNI PRILIKI I NEPRILIKI!!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
napravi nesto da mozes da se druzime... eve jas napraviv da sum redoven posle 18 casot.... i toa sum na internet bez nikakov problem ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledam....citam.....
Covek ne moze da te doodi po tvoite temi.......
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i KozleBozle bese ... dobar e za muabet ... vedro muabeti...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam da si kupam poveke vreme.......
Jas posle 18 casot odam pak na rabota...ne sekoj den...ama cesto...ama koga ke sum slobodna...ovde sum
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam uste temi vo plan da otvoram ... samo ke treba da go ispromovirame forumot... da ima stalno ludje .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo kakva motivacija imam ...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoze sekogas da ne ima mnogu....sekoj so obvrski...ama koga sme tuka... tuka sme....kolku sme...tokmu sme |
|
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cestiktki i od mene...nova tema,stari luge milo mi er da ne ima sto poveke...a cecka odamna ja nemam citano..pozdrav...i do Marko posebno...
|
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |