![]() |
|
Хард Рок |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 20.Октомври.2006 во 10:29 |
вчера се отвори Хард Рок...
место кое има душа и шмек и за промена широчина и висина и добра вентилација и илуминација баш ми фалеше местово ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Definitivno "od moeto" vreme najubavoto mesto,najgolemnite smekanja i najgolemite ljubovi...
Go obozavam ...ubavi spomeni
|
|
![]() |
|
paki ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Ne mi se sviga diskotekata premnogu e guzva |
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
nemam nikogas pojdeno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pizze ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
malce e glupo da zivees u spomeni.od spienje nema spomeni!
![]() Изменето од pizze - 20.Декември.2006 во 11:38 |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
убави спомени ме врзуваат за местото
![]() |
|
![]() |
|
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
mi kazaa deka u cetvrtok ima haus i izdrogirani faci(skoro bez isklucoci) pa i ne znam kolku e ok....
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
![]() |
|
Mumu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
koj ne e vise izdrogiran???...pa posebno na house......
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Хард рок е симбол на новиот ноќен живот што почна да му се случува на Скопје во 90 - тите години... од тогаш е се поинаку...
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
dalje ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 15 |
da da komunizmot,pustil dlaboki koreni kaj nekogo !
![]() |
|
![]() |
|
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
![]() |
|
Caligula ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 244 |
svashta |
|
http://www.myspace.com/boldrik
|
|
![]() |
|
Caligula ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 244 |
![]() ![]() |
|
http://www.myspace.com/boldrik
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |