|
Дискотека од 1 милион евра во Охрид |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
Borce REAL
Сениор Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Јануари.2007 во 12:48 |
jas mislam deka ke e ludnica
Изменето од Borce REAL - 23.Јануари.2007 во 19:56 |
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cool.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Локација???
|
|
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade kazite da ja isprobame nie ohrigani
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аххх кога ке идам кај нив мора то да го видам
|
|
Borce REAL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ke e vo hotelon METROPOL OHRID ke e nesto ne videno do sega najubavata diskoteka na balkanov i posiroko duri i vo spanija
.mora da se odi na toa poso na otvarajneto ke pusta muzika DJ BABURA .mnogu e dobar dj poveke ke odam i zaradi nego. |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па има и многу многу подобри ДЈ-и од него..зависи кој како милува...мене не ми прави ќеиф воопшто...Стоа пати подобри журки прават и аматерчиња...
Него отварање кога е??? |
|
|
|
Borce REAL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na 24 februari
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taman nate da dojdis togas i ke ja soberime Alekta i Naum i ke ojme zaedno,zs site ke gi zemam so gla od kolenoA osven to diskotekava e skapa i sigurno nemat da e kiceska
Изменето од Carnation - 22.Јануари.2007 во 15:25 |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Договорено идам само не ме зимај од колено Таман ќе се ижуркаме па нек е скпа колку сака |
|
|
|
Borce REAL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ke ima i VIP separea za posebni licnosti.da vi kazam i jas veke imam vip.
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehehehe,aj be da dojme so tebe?
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штета да имаше четири па да те сачекавме позади некое дрво...вака убаво да си поминеш, не ни вреди 1 ВИП на 4 луѓе
Него карнејшн, молам бога да не е кическа дискотеката оти ќе искорнам коси на лицу сместа |
|
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so se sekiras ma nate,ako e kiceska ke ojme vo enigma na turbo folk i resen problem
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |