IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла ви се врти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла ви се врти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 409410411412413 1093>
Автор
Порака
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 02:50
odi kaj komsiite,ograbi gi,seta zasteda,seto zlato,daj mi gi mene i ke se otreznisLOL
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 02:52
abe jas ke gi ograbam, ama mislam deka pred da ti go dadam tebe zlatoto ke me fatat cajkani.........e togas kako ke se otreznam, lele LOLLOLLOL
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 02:56
te gledam i si mislam,,ke dojde momentot koga ke te imam,ke bides samo moja o supo so knedli mojaLOL
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 10:54

lele zasto ne uspeav da se naspijam? LOLLOL

kuliraj
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 11:37
mi se spieSleepySleepySleepy
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 13:39
Originally posted by Carnation Carnation напиша:

te gledam i si mislam,,ke dojde momentot koga ke te imam,ke bides samo moja o supo so knedli mojaLOL

hehehe samo tvoja?a zaso ja ne mislam taka...doj doj donesi ja pa ke videmeLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLo carnation oooLOLLOLLOLLOL
respect my authoritaaa
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 14:05
Originally posted by Cvekence Cvekence напиша:

hehehe samo tvoja?a zaso ja ne mislam taka...doj doj donesi ja pa ke videmeLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLo carnation oooLOLLOLLOLLOL

o kolku ste ocajni o

abe dojdite kaj mene kje vi napram cel kazan so supa....LOLLOLLOLLOLLOLLOL
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 14:35
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

zaso bas denes ... 

zs denes e denot posveten na supataLOL
Кон врв
KozleBozle Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јануари.2007
Локација: Cocos (Keeling) Islands
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KozleBozle Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 15:45
Sto li ne ceka letovo so vakvo vreme Confused
Kozle Bozle mudra glava za prcevo dusa dava!!!!
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 17:16
Poo ic nemam vreme za na forum Smile
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 17:50
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

Originally posted by Cvekence Cvekence напиша:

o kolku ste ocajni o

abe dojdite kaj mene kje vi napram cel kazan so supa....LOLLOLLOLLOLLOLLOL

da da kako so spagetite oooo alekta ooooLOLLOLLOLLOLLOL

i da mu go cestitam denot na supata na carnationLOLLOLLOLLOLmerry soup dayLOLLOLLOLLOL

p.s.so ne ostavi malce be govedo?LOLLOLLOL
respect my authoritaaa
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 23:22
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

zaso bas denes ... 

и јас се прашувам истото....Cry
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
ASTRIX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
OBSESSIVE DREAMS

Регистриран: 18.Јануари.2007
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ASTRIX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 23:45
LELE ama se nacucav LOLLOLLOL
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 23:47
zosto nemam sreka CryCry
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 409410411412413 1093>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.