|
ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled) |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 89> |
Автор | ||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anakin, ne e problem za portfolija. Pojdi tuka i ke gi najdes site:
http://foto.idividi.com.mk/index.asp |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pozdrav do DIMO
se nadevam deka ne gi nerviras prijatelite koga igrash brzopotezen shah hahahahaha Изменето од anakin - 20.Јануари.2007 во 01:04 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde jas da go skrsham mrazot so manipulacija na moja fotografija. Daleku od kvalitetot na anakin, ama kolku da mu pruzhime raka na nasiot nov chlen: Изменето од Zoran K - 20.Јануари.2007 во 00:46 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da da zoki da da toa
znaev , znaev sekogas deka gi ima megju nas znaev zoki ti si mojot heroj Изменето од anakin - 20.Јануари.2007 во 00:51 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E, ajde sega da napravime zaednichka kreacija, ama prvo ke ja objavime na foto sajtot idividi, a potoa ke ja preneseme tuka.
Jas ke ti dadam slika po mail i ti ke dodades nesto na nea. Vazi? |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok sekogas sum
za no ako ne mi teknit nisooooooooooooooo |
||
|
||
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne se sekiraj, koga ke ti go pustam fajlot (daj mi malu vreme) vednas ke ti svetni. ZNAM! |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa pusti
cekam |
||
|
||
dimo
Група Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bash me pogodi, koga igram shah bash vaka igram( poleka) . Odicno, mi se dopaga.
Pozdrav |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pozdrav
dimo |
||
|
||
dimo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Losh joker
Изменето од Dimo - 20.Јануари.2007 во 17:26 |
||
dimo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bidejki ne sum staval sliki tuka, kako se stavaat?
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pritisnes na ikonata so fotoaparat 7-ma po red
hahahahaaaa (neli si fotograf) potoa e se lesno + 10 vodime uraaaaaaaaaaaaaaaa a se mislam so e toa Losh joker ama ne mi teknuvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Изменето од anakin - 20.Јануари.2007 во 14:48 |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odlicna e 1. uste da frlese maku senka vrz planinata covecite eptem da se ubedat deka TIE SE MEGJU NAS Изменето од anakin - 20.Јануари.2007 во 14:45 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |